FB pix Winnen met poker spelen - Artikelpost

Winnen met poker spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1151 | Aantal woorden: 326 | Datum: | 0 commentaar

Winstgevend pokeren, dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Zo rond de 10 á 15 procent maakt winst en meer dan 80 procent maakt verlies. Pokerspelers geven het niet graag toe, maar het is wel beter dat je de feiten onder de ogen ziet. Wil jezelf ook winnend poker spelen dan is het van belang dat je regelmatig je handen analyseert en praat met andere pokerspelers over hoe zij bepaalde situaties oplossen.

Pokertoernooien spelen en winnen

De meeste topspelers hebben door één keer in de zoveel tijd een toptoernooi te winnen een flinke bankroll opgebouwd. De speler wordt dan wel als winstgevend gezien, maar is dat altijd wel zo? Nee natuurlijk niet. Zo won Jamie Gold eens de World Series of Poker met daarin $90.000.000 aan prijzengeld, hij kon rekenen op ruim $12.000.000, maar verliest van veel spelers met high stakes poker. Je kunt beter zo spelen zoals Marcel Luske doet, regelmatig in het geld komen en echt iedere variant kunnen spelen. Marcel is een echte toernooispeler en je zal zien dat hij regelmatig eindigt in het geld. Marcel is dan ook een pokericoon in Nederland geworden en maakt deel uit van Team PokerStars waarmee hij verzekerd is van vele deelnames in Europese en wereldwijde toptoernooien.

De tip voor winnend poker spelen! Ga veel pokerboeken lezen, handen analyseren en praat met andere spelers over het pokerspel. Heb je geen zin om hele boeken te lezen, dan is er de mogelijkheid om verschillende strategien en tips online te lezen. Dit kun je doen wanneer als het je het best uitkomt.

 

Over de Auteur

Zelf al sinds 2002 aan het pokeren en sindsdien niet meer van de tafels af te slaan. Het winstgevend pokeren valt af en toe tegen aangezien de tiltfactor er soms nog wel een kleine rol in meespeelt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo