Sydney vuurwerk spektakel - Artikel Post - Artikel Marketing

Sydney vuurwerk spektakel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Vuurwerkplanet
Gezien: 738 | Aantal woorden: 383 | Datum: Fri, 21 Dec 2012 | 0 commentaar

 

Als je een echte liefhebber bent van vuurwerk en vuurwerk bestellen een jaarlijkse happening voor je is, dan dien je eens in je leven een keer oud en nieuw in Australië te vieren. Het vuurwerk dat in de stad Sydney tijdens de jaarwisseling plaatsvindt is namelijk veruit het grootste vuurwerk spektakel ter wereld. Sydney zet zich met dit vuurwerk altijd op de kaart als dé nieuwjaar hoofdstad van de wereld. Op de televisie kijken de laatste jaren vaak ongeveer een miljard mensen naar het vuurwerk spektakelstuk. Daarnaast zijn er nog een paar miljoen (!) mensen die het spektakelstuk in levende lijve willen aanschouwen.

Ieder jaar wordt er weer een nieuwe show in elkaar gezet. De voorbereidingen op zo’n grote show beginnen vaak al meer dan een jaar van tevoren. Bij de voorbereiding en uitvoering van het vuurwerk spektakelstuk komen bovendien nog eens enorm veel manuren bij kijken. Op het gebied van professionele vuurwerk shows heeft Sydney dan ook een enorm hoge reputatie hoog te houden.

Tijdens de jaarlijkse show worden er zo’n 25.000 vuurpijlen de lucht in geschoten. Daarnaast worden er nog eens 11.000 vuurwerkbommen en 100.000 speciale vuurwerk effecten gebruikt. Natuurlijk is het onmogelijk om alles handmatig af te steken met zo’n immens vuurwerk spektakel. Daarom wordt de hulp ingeroepen van computers die precies op tijd het vuurwerk ontsteken. Op deze wijze kunnen ook de mooiste effecten worden getoond in de volgorde zoals men deze vooraf voor ogen had. Met simpelweg alleen handwerk is dit niet te bereiken daar er altijd vertraging in ontsteking in ontstaat.

Als je een echte fan van mooi siervuurwerk bent dan is het een must om de show in Sydney een keer in je leven te bekijken. Dat kan natuurlijk niet alleen ter plaatse, maar ook ieder jaar op televisie. Mis het niet en zet je tv rond oudejaarsavond op het grandioze vuurwerk spektakel in Sydney!

 Over de Auteur

Enthousiast geraakt over het vuurwerk spektakel in Sydney en wil je dit ook in kleinere schaal thuis toepassen? Online vuurwerk bestellen is dan de eerste stap in het maken van een eigen vuurwerk spektakel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo