Themafeesten en Dinnershows in Brabant - Artikel Post - Artikel Marketing

Themafeesten en Dinnershows in Brabant

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bvvught
Gezien: 300 | Aantal woorden: 370 | Datum: Wed, 3 Feb 2016 | 0 commentaar

't Tunneke Team zorgt voor onvergetelijke avonden met hun themafeesten of dinnershows in Brabant. Zij zorgen op alle arrangementen dat u aan niets zal ontbreken en alles voorspoedig verloopt. Bij 't Tunneke staat Brabantse gezelligheid centraal. Dit zal u merken door de ervaren bediening, de vriendelijke koks, braadmeesters en het professionele entertainment team. Bij ons weet u van tevoren exact wat de kosten zijn, doordat al onze arrangementen all-in zijn en dus van A tot Z goed geregeld worden.

Themafeesten

Heerlijk een avond ongedwongen genieten van entertainment, gezellige muziek, lekker eten en drinken? Dat is mogelijk bij de themafeesten van 't Tunneke in Brabant. Met onze complete themafeesten worden u en uw collega's, familie of vrienden 4,5 uur verrast. Bij ons heeft u de keus uit 10 verschillende themafeesten die al vanaf 2 personen te reserveren zijn.

Dinnershows

Een dinnershow is een avond uit eten maar dan net iets anders. U wordt namelijk verwelkomt in onze sfeervolle locatie, gelegen in het Brabantse Schijndel door ons gastvrije team dat u zal begeleiden naar de voor u gereserveerde tafel. Tijdens dat u geniet van de lekkerste gerechten zorgt ons professionele entertainmentteam voor gezelligheid op een ludieke of muzikale manier. U heeft de keus uit 5 verschillende dinnershows.

Feest op maat

Bent u met een gezelschap boven de 50 personen? Dan is het ook mogelijk om de gehele locatie van 't Tunneke te reserveren. U beleeft dan een feest alleen met uw gezelschap waarbij de invulling van uw feest geheel op maat kan worden gemaakt. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget en wensen.

Vanuit ons kantoor staan onze medewerkers voor u klaar om telefonisch of per mail informatie en advies te geven, een feestelijk voorstel te doen of u uit te nodigen voor een afspraak om uw feestwensen voor dinnershows of themafeesten en de mogelijkheden hiervoor te bespreken.Over de Auteur

Geschreven door Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[220 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[103 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[85 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo