FB pix Tips voor het organiseren van Bedrijfsuitjes. - Artikelpost

Tips voor het organiseren van Bedrijfsuitjes.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1707 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

Een bedrijf is vaak niet veel anders dan een groep mensen waarvan iedereen zich concentreert op zijn eigen taak. Problemen in de bedrijfsvoering worden niet goed opgepakt omdat men vanuit zichzelf denkt en niet in teamverband werkt. Een prettige werksfeer met werknemers die elkaar persoonlijk kennen en voor elkaar de “losse eindjes” oppakken is iets dat iedere werkgever nastreeft. Een beproefde manier om een hechtere groep te smeden zijn bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Maar waar dient u op te letten tijdens de organisatie van zo'n personeelsfeest.

Samenstelling van de Groep.

Het is van belang dat een uitje alle deelnemers toegankelijk is. Voor een jonge sportieve groep is een middag kitesurfen misschien het einde. Maar het uitje zal zeker niet het beoogde resultaat boeken wanneer een aantal deelnemers aan de zijlijnen staan. Wees realistisch en laat de groep meedenken over het te plannen uitje.

Wat zijn de doelstellingen van het Bedrijfsuitje?

Wanneer de doelstelling het creëren van een hechte groep is zal men actief aan het werk moeten  en vooral ook moeten samenwerken. Een wedstrijdverband maakt het beerijsuitje uitdagend maar voor teambuilding mag de dag nooit om de individuen draaien. De groep zal opgedeeld moeten worden in teams. Om tot nieuwe relaties te komen is het raadzaam de groepen willekeurig samen te stellen.

Zelf organiseren of een specialistisch bedrijf inschakelen.

Natuurlijk is het heel goed mogelijk een bedrijfsuitje zelf te organiseren. Houd er wel rekening mee dat er heel wat bij komt kijken om een professioneel uitje te organiseren en men er vaak niet aan ontkomt diensten van derden in te schakelen. Zij het in de vorm van een gids of spelleider en een restaurant of locatie. Professionele aanbieders hebben prijsafspraken met hun leveranciers, hierom kan het prijsverschil tussen zelf organiseren en uit handen geven vaak kleiner zijn dan de investering van uw tijd.

Budget.

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan een prijzige aangelegenheid zijn. Houd het budget in de gaten en reserveer wat voor het na-borrelen. Dat is de aangewezen gelegenheid om de dag door te spreken en op een informele manier de dag af te sluiten.Over de Auteur

GetEvents organiseert Bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten op een persoonlijke maar ook professionele wijze.

Surf naar www.getevents.nl of mail naar info@getevents.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo