FB pix Vijf toffe themafeestjes voor studenten - Artikelpost

Vijf toffe themafeestjes voor studenten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3430 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

In je studentenleven wil je lekker feesten met jouw vrienden en medestudenten. Dit kan omdat het jouw verjaardag is of omdat jullie wat voor school organiseren. Je kunt een gala organiseren waarin de heren strak in pak komen en de dames in jurken, maar dat hoeft niet. Een origineel thema kan jouw feestje nog leuker maken, omdat de gasten dan zelf onderdeel kunnen worden van het decor. Elke feestganger kan dan een leuke outfit dragen en zich vrij voelen om hier iets creatiefs mee te doen. Benodigdheden voor jouw feestje kun je huren bij partyverhuur Westerhuis.

1. Bekende sterren en personages uit films, muziek, series en strips

De meeste mensen hebben wel een personage uit bijvoorbeeld een film die een beetje op hen lijkt. Gekleed als jouw favoriete karakter kun je dan op het feestje komen en in het vel kruipen van die persoon. Het is ook leuk als sommigen in een groepje samen gaan. Bijvoorbeeld een paar jongens of meiden die zich verkleden als de New Kids, the blues brothers of de zware jongens van Donald Duck. Je kan het zo gek niet bedenken. Zorg dat van tevoren bekend is welke personages er komen zodat je gepaste muziek erbij kan kiezen.

2. Discofeest

Klaar om je moves te laten zien op de dansvloer? Ga dan voor een discofeestje. Prachtige pruiken en leuke jasjes gecombineerd met gekleurde lampen en heerlijke plaatjes uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 zorgen ervoor dat het feest zeker geslaagd wordt.

3. Zwarte piste

Dit feestje kent wat meer voorbereiding maar kan wel erg leuk zijn. Als je een studentenhuis hebt met meerdere kamertjes dan kun je in elk kamertje een apart thema tot uiting laten komen. Elke huisgenoot kan in zijn kamer een eigen thema bedenken. Op deze manier creëer je in iedere kamer een unieke sfeer met meerdere mini-thema’s.

4. Paupergala

Laat iedereen komen als ma flodder en Sjonny of als de New Kids. Trek je afgedankte schoenen aan en andere foute kleding die je kan vinden. Ook een pruikje op en dan lekker stampen op wat leuke muziek. Bijvoorbeeld happy hardcore of hardstyle om lekker hard te gaan.

5. The endless countdown

Dit concept is makkelijk uit te voeren en o zo effectief om iedereen uit zijn dak te laten gaan. Na elk uur is het de bedoeling dat iedereen een of meerdere biertjes drinkt. Je kunt dan elk uur wisselen van muziek. Bijvoorbeeld beginnen bij muziek uit de jaren 70 en daarna steeds een decennium later. Zo komen alle leuke hits voorbij en zal iedereen vast lekker dansen.Over de Auteur

Marien

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo