FB pix Vogels in Nederland - Artikelpost

Vogels in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2666 | Aantal woorden: 367 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen kent in zijn nabije omgeving wel iemand die veel van vogels af weet of als hobby naar vogels kijkt in de natuur. Het zijn natuurlijke ook prachtige en interessante dieren en er zijn vele soorten, ook in Nederland, om te bekijken en te onderzoeken. Het gezang van vogels wordt meestal als rustgevend ervaren, vandaar dat vogels best geliefde dieren zijn. Sommige mensen vinden het alleen leuk om ze te observeren in de vrije natuur, anderen houden ervan om ze in huis als huisdier te houden.

Vogel als huisdier

Vaak worden vogels als huisdier gehouden omdat mensen dat gezellig vinden door hun praten of gezang, soms buiten in een volière, vaak binnen in een kooi. De valkparkiet en de roodstaart papegaai zijn bekende vogelsoorten die erg populair zijn om als huisdier te houden. Papegaaien bijvoorbeeld zijn behoorlijk intelligent en kunnen leren praten, liedjes zingen, enz. Maar let op, zoals elke hobby kost ook het houden van vogels veel tijd en moet je ze veel aandacht geven. Als je een papagaai bijvoorbeeld de hele dag in zijn kooi laat zitten en nooit vrijlaat, bestaat de kans dat ze onwenselijk gedrag gaan vertonen, zoals gillen. En natuurlijk moeten ze regelmatig vers water, goede voeding, enz. krijgen.

Vogels spotten in de natuur

Er zijn veel vogelliefhebbers in Nederland die het heerlijk vinden om in de vrije natuur bepaalde vogelsoorten te bekijken en te bestuderen, het zogenaamde vogel spotten. Omdat wilde vogels schuw kunnen zijn en weg kunnen vliegen als ze mensen zien, wordt er tijdens het spotten van vogels vaak gebruik gemaakt van vogel observatiehutten en camouflagekleding. En natuurlijk mag dan een verrekijker of echte vogelkijker niet ontbreken. Het geven van een verrekijker als business gift aan uw zakenrelaties om bijvoorbeeld vogels te spotten, is een origineel cadeau als u tussen uw zakelijke klanten iemand weet die veel vogels bestudeert in zijn vrije tijd.Over de Auteur

U laat een onuitwisbare indruk achter bij uw personeel, uw klanten en uw relaties met de te bedrukken camera's en bedrukte verrekijkers van www.hsg-relatiegeschenken.com.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo