Waarom een artikel plaatsen op blogsites? - Artikelpost

Waarom een artikel plaatsen op blogsites?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 645 | Aantal woorden: 629 | Datum: | 0 commentaar

Ben je opzoek naar websites waar je artikel gratis plaatsen kan. Dan is het noodzakelijk dat je kiest voor een website waarbij je makkelijk zelf een account kan aanmaken en vervolgens zelf je artikelen kan plaatsen. Doordat je artikelen schrijft en daarin een link verwerkt met een doorverwijzing naar jou website dan zorg je hiervoor dat je eigen website hierdoor beter scoort en hoger in Google komt. Het is hiermee van belang dat je unieke content schrijft. Denk hierbij aan dat je geen teksten kopieert en gebruikt in je eigen artikelen. Mocht je dit wel doen dan ziet Google dit en dan zal Google je negatief beoordelen. Omdat artikelen schrijven erg intensief werk kan zijn is het belangrijk dat je hier wel rekening mee houd want anders is deze moeite verspilde tijd geweest. Ook is het belangrijk dat je voor websites kiest die een hoge domein ranking hebben. Hierdoor zorg je ervoor dat je minder teksten hoeft te schrijven en toch het beoogde doel behaald.

No-follow links:
Er zijn ook websites die automatisch een no-follow link aanmaken. Dit heeft voor jouw website absolute geen waarde omdat deze links niet gelezen worden. Een no-follow link is een link waarmee wordt aangegeven dat deze niet gevolgd hoeft te worden en hierdoor voegt het dus ook geen waarde toe voor de ranking.

Starten met goede artikelen schrijven.
Het schrijven van een artikel hoeft niet moeilijk te zijn. Jij kent de markt van jou onderwerp. Je weet wat de veranderingen en wat de behoeftes zijn. Zorg ervoor dat je een overzicht maakt met al deze ontwikkelingen voordat je het bericht gaat schrijven. Hierdoor krijg je al een globaal idee over wat je in je artikel wilt omschrijven. Als je een tekst gaat schrijven om beter gevonden te worden in Google. Is het van belang dat je nadenkt over de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Deze zoektermen moet je namelijk gebruiken in je tekst waardoor je ook globaal weet wat je in je tekst wilt vermelden. Daarnaast is het belangrijk dat je schrijft voor degene die het gaat lezen. Als een persoon zich herkent in het artikel wat hij leest zal hij sneller geïnteresseerd zijn en het bericht makkelijker lezen.

Denk ook aan een mooi lay-out.
Zorg er ook voor dat je het artikelen aantrekkelijk maakt om te lezen. Dit kun je doormiddel van afbeeldingen toe te voegen aan je bericht. Maar het is ook belangrijk om te werken met titels, koppen, opsommingen. Dit zorgt ervoor dat je artikel overzichtelijk blijft waardoor er meer mensen bereid zijn om het artikel te lezen.  

Over de Auteur

Op deze website leest u blogs en artikelen over allerlei onderwerpen toegevoegd door andere mensen. Heeft u zelf een favoriet onderwerp waarover u een bericht wilt achterlaten?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo