Wandelen Vogezen - Artikel Post - Artikel Marketing

Wandelen Vogezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 260 | Aantal woorden: 458 | Datum: Mon, 31 Oct 2016 | 0 commentaar

Na een stressvolle periode op het kantoor is er niets zo lekker als een ontspannende vakantie. Een vakantie om lekker weer op te laden en je zinnen te verzetten. Alleen dan reist de vraag: waar gaan we dit keer naar toe? Wat is de lekkerste plek om heerlijk vakantie te vieren te wandelen? Vogezen zou voor u wel eens die ideale plek kunnen zijn. De Vogezen is een middelhoog gebergte in het Oosten van Frankrijk. Een prachtig groen gebied met mooie heuvels, bergen, bossen, beekjes, weilanden, bloemen, dieren, mossen, het kan niet op.

 

Op zo’n vakantie is het heerlijk om een fijn slaapadres te hebben. Een adres met prettige mensen die Nederlands spreken, een plek met lekkere maaltijden met veel groente en fruit uit eigen boomgaard, een plek met een zwembad, een plek met heerlijke bedden. De plek die dit allemaal heeft is Les Quatre Saisons. Les Quatre Saisons is een bed and breakfast dat van alle gemakken is voorzien.

 

Wandelen Vogezen was nog nooit zo ontspannen. Terug komen en een duik nemen in het heerlijke zwembad, een avondwandeling door de boomgaard, een avond op het terras, alles kan bij Les Quatre Saisons.

 

Wanneer u gaat slapen bij Les Quatre Saisons krijgt u wandelroutes voor de mooiste wandelingen. Deze routes leiden u naar de mooiste vergezichten en pittoreske dorpjes zonder drukte. U kunt hier nog wandelen zonder andere mensen tegen het lijf te lopen. Een heerlijke rust op een prachtige locatie.  De lucht in de Vogezen is schoon en zuiver, dat geeft een rustgevende werking en dat alles in combinatie zorgt ervoor dat u gauw weer tot rust komt in de Vogezen.

 

Als dat alles nog niet genoeg is ziet u in de Vogezen bij Les Quatre Saisons als afsluiter op de dag de mooiste sterrenhemel. De rust zorgt ervoor dat er geen lichtvervuiling optreed dus donker is ook echt donker.

Neem snel contact op met Les Quatre Saisons en kom wandelen Vogezen!

 

Over de Auteur

Bij B&B Les Quatre Saisons vindt u de lekkerste plek voor een comfortabele overnachting na de moosite fiets- of wandeltochten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[216 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[102 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo