FB pix Wat is echt een goede kinderwagen? - Artikelpost

Wat is echt een goede kinderwagen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 256 | Aantal woorden: 540 | Datum: | 0 commentaar

Je bent opzoek naar een nieuwe kinderwagen of je hebt er juist een nodig omdat er een kleine geboren is. Dit kan even goed zoeken zijn. Je wil natuurlijk wel een comfortabele, mooie en compacte kinderwagen. Je gaat zoeken en komt terecht bij een tal aan kinderwagens, maar welke kinderwagen is nou echt een goede kinderwagen?

Waar let je op bij het kopen van een kinderwagen?

De kinderwagen gebruik je een periode intensief en het is daarom belangrijk een goede kinderwagen te kopen die voldoet aan jouw situatie. Hiermee wordt bedoeld past de kinderwagen in de leefruimte: waar berg je hem op, neem je hem mee in de auto of in de trein of ga je veel wandelen. Dit zijn punten waar rekening mee gehouden moet worden.

Kinderwagens zijn in vijf groepen te verdelen. De combiwagen, wandelwagen, buggy, duo wagen, kinderwagen en een kinderwagen voor activiteiten.  De meest populaire is de duo wagen, die lijkt op de 3 in 1 kinderwagen, deze is zo populair omdat je de wagen voor de geboorte kunt gebruiken en je hem later kan gebruiken als wandelwagen met een zitje.

Een wandelwagen gebruik je meestal vanaf het moment dat het kind kan zitten. Dan zijn de kinderen vaak 6 tot 9 maand oud. Best zwaar als je het mij zegt! De kinderen zijn dan vaak ook zwaarder dan de buggy en daarom wordt deze minder vaak aangeschaft. Wel is de buggy een van de goedkopere kinderwagens. Heb je een tweeling? Dan is het goed om te gaan voor de duo wagen. Hier kunnen twee kindjes tegelijk in!

Het is belangrijk te letten op de prijs van de kinderwagens. De prijzen kunnen per merk erg verschillen en uitlopen tot de 1.400 euro. Het is handig om de kinderwagen te testen in de winkel, zodat de ouders weten waar ze mee te maken hebben.

3 in 1 kinderwagen

De 3 in 1 kinderwagen bestaat uit drie onderdelen en kan tot elk van deze drie omgetoverd worden. De drie onderdelen zijn: een reiswiegje, een zitje en een autostoel. Deze wagen wordt gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar. Het is handig en compact, alles zit in één!

De beste kinderwagen

Er zijn meerdere goede kinderwagens en het verschilt per ieder zijn wens welke kinderwagen het best bij jouw past. Er zijn dus een paar punten waarmee rekening moet worden gehouden. Op basis van die punten ga je opzoek naar de kinderwagen die he best bij jouw leven en situatie past. De overal beste kinderwagen is de 3 in 1 kinderwagen. Dit is zo, omdat de kinderwagen uit 3 onderdelen bestaat die nodig zijn voor een kindje. Het is comfortabel voor de baby, compact voor de ouders aangezien alle benodigdheden in één zitten en daarnaast ziet het er mooi uit.

 Over de Auteur

Wij delen artikelen om te inspireren en te informeren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo