Wat is je favoriete zaal in Someren? - Artikelpost

Wat is je favoriete zaal in Someren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 393 | Aantal woorden: 479 | Datum: | 0 commentaar

Je bent een familiedag, bedrijfsuitje, huwelijksfeest of iets  dergelijks aan het organiseren in Someren en bent op zoek naar een geschikt zaaltje. Misschien ben je ook wel aan het oriënteren wat er naast het zaaltje nog meer te doen is in Someren. Dan zullen er in dit artikel wat tips komen.

Waarom in Someren?

Waarom nu juist in Someren dat zaaltje boeken. Someren ligt in het mooie en rustige Brabant, bovendien heeft het verschillende overnachtingsmogelijkheden waardoor je je al snel thuis voelt, bovendien is er van alles te beleven. Al zullen de meeste mensen die een zaal in Someren nodig hebben afkomstig zijn uit dit dorp en is het dus gewoon al makkelijk met vervoer etc. Toch zullen zelfs veel Somerenaren verbaasd zijn over wat er nog meer te beleven is (hier zo meer over).

Welke zaaltjes zijn er?

De bekendere zaaltjes in Someren zijn die van Centraal, de herberg of van de platte vonder in Someren Eind. Daarnaast is het ook mogelijk een theater zaal of foyer te huren in de Ruchte. Mijn excuses als er nog meerdere zalen ontbreken. Bij alle plaatsen zijn er dicht in de buurt parkeergelegenheid wat sowieso in Someren en omgeving aardig goed geregeld is. Voor 100 personen zijn allemaal geschikt.  Bij de eerste drie genoemde is het ook mogelijk om het zaaltje te combineren met eten, dit is bij de Ruchte wat lastiger. Tevens zal de ruchte door de voorstellingen minder vaak geboekt kunnen worden. Kortom de keus is aan jullie!

Wat nog meer te doen naast de zaaltjes?

Wil je naast een zaaltje (en wat eten) ook nog iets bijzonders beleven. Dan is het misschien interessant om eens op de website van Leef 7 te kijken. Dit bedrijf regelt uitjes, spelshows en pub quizzen op locatie en zou dus voor veel entertainment kunnen zorgen.  Leef 7 is misschien nog niet zo bekend en daarom is ook voor de Somenaren zeer interessant. Daarnaast zijn er in de regio ook tal van muziektalentenshow en is het ook leuk om een lokaal bandje te boeken die voor veel sfeer kunnen zorgen.

In dit kleine artikel hoop ik wat informatie te hebben gegeven over de zaaltjes. Dus let hierbij op het vervoer er naar toe, parkeergelegenheid, eet mogelijkheden en de capaciteit en denk er eens aan om het echt bijzonder te maken doormiddel van een spelshow bijvoorbeeld.

 

Over de Auteur

Berend Bakelmans - Leisure adviseur Leefbaar Someren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo