Wat kan je doen in Regio Asten? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat kan je doen in Regio Asten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Bervanderven
Gezien: 221 | Aantal woorden: 671 | Datum: Tue, 14 Nov 2017 | 0 commentaar

 

Wat kan je doen in Regio Asten?

Wat kan je ondernemen in Asten en omgeving, in dit artikel wordt er gekeken naar groepsactiviteiten (kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, uitje met ouderen) in de omgeving Asten. Waar kan je je vermaken met een groep en voor welke doelgroep wordt er iets aangeboden.

Asten, het klokkendorp in Noord-Brabant met 17.000 inwoners een belangrijke gemeente kern in het zuidoosten van Brabant, direct gelegen aan de A67. Een plaats met een rijke historie over de nabij gelegen Grote Peel en leverancier van de grootste klokbellen van de wereld (o.a. een klok van het Notre Dam in Parijs komt hier vandaan).

Laten we maar direct naar het topic van dit artikel gaan. Kan je groepsactiviteiten ondernemen in Asten? Ja zeker. Je zou met een groep het klok & peel museum kunnen bezoeken of een duik kunnen wagen in het Prinsenmeer (buiten zwembad, van Oostappen) of de Schop (een binnenzwembad), maar alle deze drie activiteiten zullen doorgaans eerder door kleine groepen worden bezocht dan grote.

Wat wel zeer geschikt is voor grotere groepen zijn de groepsuitjes van Leef 7. Zij bieden onder andere een spelshow (een soort ik hou van Holland) of een Wie is de mol ervaring aan. Genot voor zowel bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten als familiedagen. Van kleine tot zeer grote groepen, al zijn de meeste uitjes niet super geschikt voor kleine kinderen.

Waar zouden kinderen  dan een kinderfeestje moeten geven, vraag je misschien af. Bij originele kinderfeestjes in Asten zou je kunnen denken aan een bakker ‘workshop’ bij een bakker of sterren kijken bij Jan Paagman sterrenwacht. Al zullen er ook veel kinderfeestjes uitwijken naar ballorig of monkeytown vestinging in Helmond waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Bovendien is ook het attractiepark Toverland niet ver weg.

Kortom
Een activiteit aan het plannen met een groep, er zijn verschillende mogelijkheden die zeker bij vele een grote glimlach op hun mond zullen toveren. Toch kan Asten hierin nog uitbreiden, als er bijvoorbeeld een partycentrum in de buurt wordt geopend.

Over de Auteur

Markt kenner, promoter van Regio Zuid-Oost Brabant
Ik ben Ber van der Ven, woonbaar in Asten en zorg dat Zuid-Oost Brabant beter op de kaart wordt gezet.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo