Wat te doen in Rotterdam - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat te doen in Rotterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Vrijgezellenfeest
Gezien: 611 | Aantal woorden: 396 | Datum: Mon, 14 Jan 2013 | 0 commentaar

De top tien bezienswaardigheden in Rotterdam.

Plant u een dagje, voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam? Dan is het onderstaande lijstje voor u geschreven, de top tien plekken in Rotterdam.

Deze honderdvijfentachtig meter hoge toren is de hoogste toegankelijk gebouw is Nederland. Deze toren is hét symbool van Rotterdam. Je moet geen hoogtevrees hebben om met de glazen lift tot de top van de mast te klimmen. Voor degene die totaal geen angst kennen is het mogelijk te abseilen van de toren, misschien een idee voor een vrijgezellenfeest?

Rotterdam staat natuurlijk bekend om zijn haven. De haven van Rotterdam is één van de grootste van Nederland en is een indrukwekkend gezicht. Er zijn boottochten te boeken door de varen waarbij gigantische vrachtschepen van dichtbij te zien zijn.

Neem ook een kijkje bij de Oude Haven. De Oude Haven is één van de weinige plekjes in Rotterdam die de bombardementen van de tweede wereld oorlog heeft overleeft. Een prachtig authentiek stukje Rotterdam waar veel leuke restaurantjes hun intrek hebben genomen.

Diergaarde Blijdorp is ook een bezoekje waard. Het dierenpark is één van de grootste van Nederland en staat garant voor een leuke middag in de buitenlucht. Een rondleiding is geen overbodige luxe.

Bent u cultureel aangelegd? Neem dan een kijkje in het Museumpark Rotterdam. Op dit prachtige landgoed zijn meerdere kunstwerken te vinden. Ook kunt u op dit terrein ook het Natuurhistorisch museum vinden. Kort dichtbij zijn nog meerdere Musea te vinden zoals het Nederlands Architektuurmuseum en Villa Sonneveld.

Het Stadshuisplein is de plek om uit te gaan in Rotterdam. De meeste Clubs en café zijn hier te vinden. Het leuke van dit plein is dat er voor iedereen wat is. Van een Skihut tot luxe clubs je vind het op het Stadshuisplein. Bij een vrijgezellenfeesten in Rotterdam moet je hier zijn.

 Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door Robbert, een echte Rotterdammer is hard en nieren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo