FB pix Wat zijn goedkope bedrijfsuitjes? - Artikelpost

Wat zijn goedkope bedrijfsuitjes?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1076 | Aantal woorden: 334 | Datum: | 0 commentaar

Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar goedkopere alternatieven voor een bedrijfsuitje. De voornaamste reden hiervan is de economische situatie. Omdat bedrijven het wel belangrijk vinden om een uitje te organiseren voor hun personeel, maar hier niet de benodigde budgetten voor hebben, wordt er gezocht naar goedkope oplossingen.

Een voorbeeld van een relatief goedkoop bedrijfsuitje is karten. Door er een onderling strijdelement aan te verbinden, creëer je een extra dimensie. Het mooiste is als er ook nog gestreden kan worden om een prijs, al is het maar iets kleins. Door de onderlinge rivaliteit gedurende het uitje, blijft het de dagen erna lange tijd het gesprek van de dag.

Ook is klimmen een voorbeeld van een goedkoop bedrijfsuitje. In Nederland zijn verschillende klimhallen het gehele jaar door geopend, waar je als bedrijf tegen een relatief klein bedrijf al terecht kan. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om de middag of avond af te sluiten met een buffet, zodat er nog voldoende tijd is om het klimmen te bespreken met elkaar.

Als derde optie kan er voor gekozen worden om met z’n allen te gaan paintballen. Ook dit is een uitje wat volledig zelf georganiseerd kan worden, zonder tussenkomst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes. Het nadeel is dan wel dat alles los van elkaar geregeld en gereserveerd moet worden.

Als laatste optie moet de vrijdagmiddagborrel niet vergeten worden. Zorg voor wat hapjes en drankjes, zodat collega’s onder elkaar de week nog even kunnen evalueren. Ook biedt dit de ideale gelegenheid om wat meer van de collega zijn of haar privé situatie te weten te komen. Succes gegarandeerd!Over de Auteur

Ik ben Isabelle Nieuwenhuis en schrijf graag leuke artikelen. Mijn hobbys zijn dan ook lezen, schijven en natuurlijk uitgaan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo