FB pix Whatsapp downoaden: trends en ontwikkelingen. - Artikelpost

Whatsapp downoaden: trends en ontwikkelingen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1191 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

 

Whatsapp is razendpopulair in Nederland en de laatste jaren ontzettend hard gegroeid. Steeds meer mensen maken gebruik van de berichtenservice waarmee men via het internet gratis berichten, afbeeldingen en video’s stuurt naar vrienden. Tegelijkertijd is er steeds meer onduidelijkheid over de toekomst van Whatsapp. De geluiden gaan dat Whatsapp in 2013 niet meer gratis is te downloaden voor Android en. Ook gaan het gerucht dat  hatsapp helemaal niet op het nieuwste toestel van Blackberry beschikbaar is.

De telefoons van tegenwoordig maken ook gebruik van steeds meer verschillende besturingssystemen. Voor elk besturingssysteem geldt er weer een andere manier voor Whatsapp downloaden.

Android gebruikers doen dit via de Play Store wat nu nog gratis is. Maar hoe zit het als Whatsapp straks betaald wordt? Moeten gebruikers dan een App kopen door middel van een credit card of zijn er andere mogelijkheden? Zie het overzicht Whatsapp Downloaden voor Android voor meer uitleg en een handige tutorial.

Voor de iPhone is Whatsapp al een lange tijd een betaalde app. Veel mensen denken dat je perse een credit card nodig hebt om Whatsapp te kunnen downloaden op de iPhone. Dit is echter niet helemaal waar. Er zijn veel meer betaalmethoden om Whatsapp te downloaden op je iPhone. Zo kun je een cadeaukaart aanschaffen of gebruik maken van de betalingsdienst Click and Buy. Zie Whatsapp downloaden voor iPhone voor meer informatie.

Ook het nieuwste besturingssysteem dat op de markt is, Windows Phone, heeft weer een nieuwe manier om Whatsapp te downloaden. Dit gaat via de Market Place. Dit is een relatief nieuwe manier van apps downloaden waarover nog veel vragen en onduidelijkheden zijn rondom gebruikers. Voor meer informatie zie: Whatsapp downloaden voor Windows Phone.

Uiteraard vind je op de website ook een handige tutorial voor Whatsapp downloaden voor Blackberry.

Om deze redenen is de website Whatsapp-Downloaden.nl in het leven geroepen. Op deze website vinden bezoekers snel en eenvoudig of Whatsapp voor hun telefoon beschikbaar is en hoe zij deze app kunnen downloaden en installeren.  Over de Auteur

Dit artikel is afkomstig van de website Whatsapp-Downloaden.nl. Op deze website vind je een handig overzicht met tutorials hoe Whatsapp te downloaden voor jouw toestel en besuringssysteem!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Voor Dummies - De kleine WhatsApp voor Dummies
Voor Dummies - De kleine WhatsApp voor Dummies

€ 3,99
Toon product

Text Game 10 - TEXT GAME
Text Game 10 - TEXT GAME

€ 9,99
Toon product

BEGINNINERS GUIDE TO ZOOM
BEGINNINERS GUIDE TO ZOOM

€ 4,42
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo