FB pix Xbox live gold 3 maanden de winter doorkomen - Artikelpost

Xbox live gold 3 maanden de winter doorkomen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 996 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 0 commentaar

Vindt je ook dat de wintermaanden zo lang duren en dat er vaak heel weinig te beleven is? Wellicht dat een Xbox Live Gold kaart voor 3 maanden je kan helpen om de winter net een beetje sneller voorbij te laten gaan.

Voordelen van een abonnement

Gedurende drie maanden kun je van alle voordelen gebruik maken die het Live Gold abonnement biedt. Van aantrekkelijke gamedeals tot wekelijkse aanbiedingen en natuurlijk de super kortingen van 15% tot 75% op games.

Oude en nieuwe games

Speel games die al een tijdje op je verlanglijstje staan, maar waar je nooit aan toe bent gekomen. Of dat spel dat je zo graag nog eens een keer zou willen spelen. Van oude bekenden tot de allernieuwste games die uitkomen. Het maakt niet uit of je van race, actie, avontuur, shooter, sport of familie games houdt, ze zijn allemaal bereikbaar. De winter is nog nooit zo leuk geweest!

Multiplayer

Is het koud buiten en echt weer om binnen te blijven? Dan kun je online multiplayer gamen. Tijdens het wachten luister je naar tropische zomermuziek of kijk je naar tv en ondertussen zoekt het systeem een geschikte tegenstander. Je bent nooit alleen en je kunt zelfs in teamverband tegen elkaar spelen. Klassementen worden voor je bijgehouden en deze kun je eenvoudig bekijken. Hiermee zie je snel welke vrienden hun scores verbeteren.

Vergeet de winter

Een game ontdekken die zich afspeelt op een tropisch eiland of voetballen in het heetst van de strijd? De winter is nooit meer hetzelfde met een Xbox Live Gold 3 maanden kaart. Je zou helemaal vergeten dat het winter is en dat was ook de bedoeling toen je de Live Gold kaart voor 3 maanden kocht.

Ondertussen werd het voorjaar..

Je zult verbaasd zijn hoe snel de wintermaanden voorbij zijn gevlogen, terwijl je prima vermaakt hebt met gamen en het maken van nieuwe vrienden. Je klassementsposities waren nog niet eerder zo hoog. Uiteraard kun je na de wintermaanden een nieuwe kaart kopen en met veel plezier verder gamen. Ouders zullen ook aangenaam verrast zijn over hoe aardig hun kinderen eigenlijk met elkaar kunnen gamen. In de winterperiode vervelen kinderen zich vaak tot grote ergernis van hun ouders. Dat is nu verleden tijd. Verras de kinderen met een Xbox Live Gold kaart en geniet zelf van een beetje rustOver de Auteur

Livekaarten.nl is gespecialiseerd in de verkoop van cadeaubonnen en video gaming codes. Wij werken uitsluitend online en we hebben daardoor aantrekkelijke prijzen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo