Zeilen in Friesland - Artikelpost

Zeilen in Friesland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2710 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Friesland is een wonderschone provincie. De provincie wordt gekenmerkt door de uitgestrekte groene velden en de blauwe wateren. De provincie heeft ontzettend veel meren, met name in de buurt van Sneek. Niet voor niets is Friesland de provincie waar de Elfstedentocht wordt georganiseerd (als het ijs dik genoeg is), je kunt immers van stad naar stad schaatsen in de Friese provincie. Naast het schaatsen is zeilen ook een uitermate geschikte bezigheid in Friesland. Veel zeilliefhebbers wijken dan ook uit naar deze provincie om te zeilen. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden.

Zeilen over de Friese wateren

Wat is er nu fijner dan met een boot over de Friese water zeilen? Met de wind in je haren, genieten van de buitenlucht, de zon en het water. Het kan allemaal als je er voor kiest om een zeiljacht te huren. Je kunt een zeiljacht huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen en zelfs weken. In een zeiljacht ben je immers van alle gemakken voorzien. Denk aan dikke matrassen, een TV (inclusief DVD speler), stuurautomaat, GPS, marifoon, tridata, verwarming, kaartplotter en complete keukenuitrusting. Wil je ook een zeilboot huren? Klik dan snel hier. Hier kun je diverse zeiljachten huren, denk aan een cruiser, een oceanis, Beneteau, Dufour en meer.

Zeilboot huren

Naast een zeilboot huren in Friesland kun je er ook voor kiezen om te gaan zeilen op het IJsselmeer of ergens in Zeeland. Nederland biedt diverse mogelijkheden om te zeilen, zelfs voor een complete zeilvakantie! Ben je op zoek naar een verhuurder van zeiljachten in Friesland, Zeeland of het IJsselmeer? Neem dan eens een kijkje op de website van Enjoy Sailing. Enjoy Sailing is de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder in Nederland, met een eigen vloot van 80 zeiljachten. In de havens in Lemmer en Zeeland vind je verschillende jachten zoals bijvoorbeeld een Bavaria of Beneteau zeiljacht. Een zeilboot huren bij Enjoy Sailing staat garant voor een goede start voor uw zeilvakantie in Nederland.Over de Auteur

B Schrijft over allerlei onderwerpen in allerlei branches

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo