FB pix Zonnebank: kopen of naar de studio? - Artikelpost

Zonnebank: kopen of naar de studio?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1085 | Aantal woorden: 350 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je graag onder de zonnebank gaat, kan je overwegen om zelf 1 aan te schaffen. Voordeel hiervan is dat de zonnebank altijd tot je beschikking staat, of het nou 9 uur in de ochtend is of 3 uur in de nacht. Je hele gezin kan profiteren van de aanschaf, dus iedereen kan lekker bruin de winter door. Daarnaast hoef je nooit te betalen als je er onder gaat, hij is immers je eigendom en je kan er mee doen wat je wilt. Het scheelt je al gauw €10,- per bruiningssessie

naar de zonnestudio?
Het voordeel van het bezoeken van een zonnestudio is dat het onderhoud van de zonnebank niet voor jou rekening is. Als er een lamp kapot gaat, dan heeft dat geen invloed op jouw portemonnee. Daarnaast kunnen de medewerkers je adviseren over het gebruik, mocht je onbekend zijn met het gebruik van een zonnebank. Gebrek aan ruimte kan ook een knelpunt zijn bij het aanschaffen van een zonnebank. Het is aan te raden een aparte kamer hiervoor in te richten en die ruimte moet je maar net tot je beschikking hebben. 

Zoals je leest zijn er voldoende keuzes. Zonnestudio's zijn door heel Nederland te vinden. Als je toch graag zelf een zonnebank wilt is het belangrijk dat je goed onderzoekt welk model je aan gaat schaffen om teleurstelling te voorkomen. Vraag je daarnaast ook af of het wel uit kan om zelf een zonnebank in huis te nemen. Koop daarom nooit de eerste de beste aanbieding die je tegenkomt, maar kijk even verder. Op Zonne-bank.nl staan een aantal tips over het aanschaffen van een zonnebank.

Over de Auteur

Het gebruik van een zonnebank wordt naar mate het buiten kouder wordt, steeds populairder. De nieuwe website Zonne-bank.nl informeert je graag over het gebruik van een zonnebank. Alle informatie die je nodig hebt om veilig te zonnen staat overzichtelijk weergegeven. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo