5 manieren om uw bedrijf te laten opvallen - Artikelpost

5 manieren om uw bedrijf te laten opvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 306 | Aantal woorden: 627 | Datum: | 0 commentaar

U bent net afgestudeerd en klaar met school. U heeft tijdens de studie een tof concept ontworpen en wil dit graag lanceren. Allemaal leuk en aardig, maar hier komt nog veel bij kijken! Want het concept ligt er, maar hoe gaat u beginnen? Heeft u al een huisstijl? Heeft u een bedrijfspand, hoe kleed u deze dan aan? Etc. Allemaal moeilijke vragen wanneer u net begint. Het is daarom ook handig om te weten, wanneer u bent ingeschreven bij de KVK, wat de volgende stappen zijn. Wij hebben in dit artikel een paar punten onder elkaar gezet betreft de promotie van uw bedrijf. Hoe gaat u opvallen en zorgen voor naamsbekendheid? Hieronder een aantal tips:

1.    Zorg voor een strakke huisstijl: een huisstijl is super belangrijk wanneer u aan de slag gaat. Het word een herkenningsbeeld voor iedereen. Wanneer dit saai is of het oogt niet, hoe gaat u dan überhaupt opvallen?

2.    Promotie materiaal: natuurlijk gaan er ook brieven en offertes de deur uit. Waarschijnlijk zullen de offertes en facturen digitaal gaan, maar ook hiervoor heeft u een lay-out nodig. Ook briefpapier en visitekaartjes zijn fijn als u deze in uw huisstijl heeft.

3.    Heeft u een bedrijfspand? : dan is het verstandig om deze ook in uw huisstijl aan te kleden. Vaak ontvangt u daar uw klanten of werkt er alleen personeel. Het is dan fijn dat ze ook weten en herkennen waar u zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tijdelijke raamdecoratie (wanneer u voor een korter termijn in een pand zit) en buitenreclame.

4.    Heeft u een auto? : dan is het niet geheel onverstandig om ook deze te voorzien van uw huisstijl. Uw auto komt overal en passeert elke dag wel 100e mensen en zelfs wel meer. Een ideale manier om uw naamsbekendheid te bevorderen is dus van uw auto een visitekaartje te maken.

5.    Online marketing: dit is natuurlijk een belangrijk aspect voor elke ondernemer. Online marketing  is een must. Zorg ervoor dat u sterk wordt op het online vlak. Wanneer u hier moeite heeft neem dan in overweging om een online marketing bureau in te schakelen. Dit kan namelijk veel voordeel bieden op langer termijn!

 Over de Auteur

Arno is een echte allesvreter met een gouden pen. Als hij iets leest, hoort of ziet, wil hij er meteen over schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo