5 originele ideeën voor een zakelijke kerstkaart - Artikel Post - Artikel Marketing

5 originele ideeën voor een zakelijke kerstkaart

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 179 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar

Het nieuwe jaar tikt zijn vierde maand aan. En jij? Jij denkt alweer met frisse moed na over een nieuwe kerstkaart voor jouw bedrijf. Want zeg nu zelf: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vallen jouw nieuwe ideeën echter tegen? En ben je op zoek naar een flinke dosis inspiratie? In deze blog van Artikel Post delen wij vijf creatieve concepten.

1. Een originele kerstgroet

In Nederland vind je een enorm groot aanbod aan drukkerijen, waarmee je met drie klikken op de muis een kerstkaart voor bedrijven kan ontwerpen. Toch gaat het in veel van die gevallen om het zogenoemde ‘dertien in een dozijn’. Geestdodend saai natuurlijk! Kies daarom altijd voor een originele kerstgroet. Je kunt er natuurlijk ook zelf een verzinnen. Maak eens een leuke toespeling op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Het maakt niet uit hoe fout!

2. Kies een afwijkende vorm

Newsflash: een kerstkaart hoeft niet rechthoekig te zijn! Laat je fantasie dit jaar daarom eens op de vrije loop en ga voor een ongebruikelijke vorm. Vlaggetjes. Kerstbomen. Kerstballen. Of zelfs een deurhanger! Je kunt het nog niet zo gek bedenken of ergens in de wereld heeft iemand het al een keer gedaan. Heb je iets te melden? Dan kun je natuurlijk altijd gaan voor een klassiek drieluik.

3. Laat jezelf zien

Vaak hebben zakelijke kerstkaarten een nogal onpersoonlijk karakter. “Geachte relatie”, standaardteksten en een bedrijfslogo prominent op de voorkant. Daar win je de harten van jouw zakelijke partners zeker niet mee. Laat daarom dit jaar eens wat meer van jezelf zien! Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van het personeel. Kerstmutsen. Zuurstokken. Kerstballen. Niets is te gek!

4. Voeg een QR-code toe

Sommige bedrijven nemen tijdens de kerst een speciale kerstvideo op. Vaak wordt deze via social media gedeeld. Zo wordt iedereen - die een hart voor de zaak heeft - makkelijk bereikt. Zakelijke relaties verdienen echter wel wat extra aandacht. Creëer daarom dit jaar eens een aparte video en plaats een QR-code in hun kaart. Zo maak je hun beleving nog specialer!

5. Voeg een relatiegeschenk toe

Wil je dit jaar extra uitpakken met de kerst? Voeg dan een leuk relatiegeschenk toe! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke fles wijn of zo’n ambachtelijke kerststol. Maak deze kerstgroet compleet door de meegestuurde kaart op het cadeau aan te laten sluiten. Met een leuke woordgrap bijvoorbeeld!

Een originele kerstkaart. Toegegeven: je moet er een beetje moeite voor doen, maar dan heb je ook wat. Want niets is zo fijn als een zakelijke relatie die tijdens de eindejaarsborrel met een glimlach aan jouw bedrijf terugdenkt. Zo weet je namelijk zeker dat je in het nieuwe jaar op goede voet verder gaat. Dus: naar wie stuur jij zo’n sympathieke kerstgroet?Over de Auteur

Leverancier van speciale kerstkaarten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo