FB pix BNI Den Haag viert 10 jaar BNI in Nederland - Artikelpost

BNI Den Haag viert 10 jaar BNI in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1865 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

€ 227 miljoen omzet voor en door de leden van BNI

Feestelijke netwerkweek ten behoeve van 10 jaar BNI in Nederland. Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni viert BNI (Business Network International) in en rondom Den Haag de mijlpaal van 10 jaar BNI in Nederland. Op 15 verschillende plaatsen in de regio Den Haag zullen lokale BNI Chapters bijzondere netwerkbijeenkomsten organiseren voor succesvolle ondernemers uit hun omgeving. Ondernemers die daarbij willen zijn, kunnen via www.bni-denhaag.nl contact leggen met een chapter in hun omgeving. In de periode van 10 jaar bezorgden BNI-leden in Nederland elkaar meer dan € 227 miljoen omzet.

Business Network International (BNI)

Fred van Zwieten, regiodirecteur Den Haag: “BNI is een wereldwijde zakelijke franchiseorganisatie met een beproefde acquisitiemethode die gebaseerd is op mond-tot-mondreclame. Die methode bestaat al meer dan 25 jaar, in 54 landen en in juli dit jaar alweer 10 jaar in Nederland. Het chapter Merquess dat samenkomt in Hotel Van der Valk in Nootdorp, was het eerste chapter in Nederland.” Succesvolle lokale ondernemers ontmoeten elkaar tijdens gestructureerde bijeenkomsten om onder het BNI motto ‘Geven Loont’ elkaar goed te leren kennen en elkaar te introduceren in hun netwerk. BNI kent binnen de chapters een branchebescherming. Slechts één vertegenwoordiger van een specifieke branche kan deelnemen.

netwerken“BNI is geschikt voor alle ondernemers die acquisitie en omzet kunnen gebruiken en die zich aangesproken voelen tot de filosofie van ‘Geven Loont’. Type en omvang van een onderneming zijn niet afgebakend”, legt Fred van Zwieten uit. Voor ZZP-ers blijkt BNI een plek te zijn waar ze vertrouwde zakenpartners vinden waardoor ze samen meer kunnen aanbieden dan elk voor zich. Ook kunnen ze samen gemakkelijker toegang krijgen tot collectieve voorzieningen. BNI biedt alle soorten ondernemers een platform waar zij acquisitiepartners en ook sparringpartners kunnen vinden.

 

BNI Den Haag

BNI MerquessBNI Den Haag is actief sinds 2003 en telt momenteel 15 lokale afdelingen (chapters) met in totaal 345 leden. Chapters zijn er o.a. in Den Haag, Nootdorp, Leiden, Lisse, Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Alphen a/d Rijn, Wassenaar, Leidschendam, Zoetermeer, Berkel en Roodenrijs en Wassenaar en daarnaast zijn er chapters in oprichting Leiden, Leidschendam, Zoetermeer en Den Haag (3).

 Over de Auteur

Fred van Zwieten is regiodirecteur bij BNI Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo