FB pix Brandstof besparen en uitstoot verminderen met Montrage CG-7 - Artikelpost

Brandstof besparen en uitstoot verminderen met Montrage CG-7

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1626 | Aantal woorden: 501 | Datum: | 0 commentaar

Montrage CG-7

De laatste jaren horen wij vaak om ons heen dat de burger en de ondernemer ontzettend veel last hebben door "te hoge" brandstofprijzen. De regering kan er wil er weinig aan doen waardoor de burger en de hardwerkende ondernemer steeds minder geld in hun portemonnee overhouden.

Montrage speelt hierop in. Montrage houd zich ook bezig met de nanotechnologie wat weer betrekking heeft op onze brandstof efficiëntie en uitstoot CO-2. Montrage CG-7 is een toevoeging voor motorvoertuigen op benzine of diesel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: auto's, vrachtwagens, veerboten, vrachtschepen, bestelbusjes, heftrucks, shovels, tractors, maaimachines, generatoren, waterscooters en overige machine die op benzine of diesel functioneren. Montrage CG-7 werkt dus ook voor uw tank.

Montrage CG-7 is TNO en TÜV getest en goedgekeurd. Dit houd in dat uit onderzoek is bevestigd dat Montrage CG-7 voldoet aan de EN228 en de EN590 normering. Dit is een zeer belangrijk feit omdat de fabrikanten van de motoren eisen dat uw brandstof aan deze eisen voldoet. 

Montrage CG-7 gaat niet alleen om besparing of meer vermogen maar ook om een beter en schonere aarde. Dus een zuinigere motor en bijdrage voor een beter milieu Montrage denk groen, denkt u met ons mee? 

Wat is Montrage CG-7. Montrage CG-7 is een brandstoftoevoeging gebaseerd op nanotechnologie. Door de snelle verbranding realiseert u minimaal 10% brandstofbesparing, tot 30% minder uitstoot, meer vermogen en tevens verhoogd het de levensduur van uw motor. Montrage CG-7 beïnvloed het verbrandingsproces waardoor de motor schoner, goedkoper en efficiënter werkt.

Nanometer is een miljardste van een meter dus nanotechnologie is een technologie dat zo klein is dat je het met het oog niet kan zien. Montrage CG-7 bevat een Nanotechologie vloeistof. Deze verbrand sneller omdat het allemaal kleine nano clusters zijn die sneller en efficiënter verbranden. Een mooi voorbeeld is een opblaas ballon. Blaas deze zo hard mogelijk op en de knal is des te sneller en harder. Zo werkt CG-7 ook. Het haalt de beste resultaat naar boven van uw motor en het zorgt voor een schonere uitstoot en meer vermogen.

Haal dus meer prestatie uit uw motor met Montrage CG-7 want het werkt kosten besparend! Zie ook onze projecten en referenties 

Ondernemers test het nu gratis uit. Info@montrage.nl of bel 036-8443622

Iedereen kan CG-7 bij ons bestellen 

 

 

 

 

 Over de Auteur

info@montrage.nl  036-8443622 of mail info@montrage.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo