FB pix Brochures drukken - Artikelpost

Brochures drukken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2513 | Aantal woorden: 435 | Datum: | 0 commentaar

Reclame maken is wat steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Van spoed drukwerk, websites, tv spotjes, radio, krantenadvertenties tot billboards. Overal om ons heen zien we reclame verschijnen. Thuis ontvangen we per post een pakket met folders en brochures. Op de snelweg zien we reclameborden voorbij komen. Op het internet zoeken we naar producten of diensten. Op een beurs zien we uitingen via verschillende beursstands. Op televisie zien we tussen de programma's door de leuke reclame spotjes. Tijdens het luisteren van de radio, horen we regelmatig reclameboochappen.

Allerlei manieren waarop we reclame kunnen maken. Een groot en traditioneel vorm van reclame maken is met behulp van drukwerk. Bij drukwerk kun je als ondernemer denken aan huisstijl drukwerk, promotioneel drukwerk, kantoor drukwerk, horeca drukwerk, relatiegeschenken en nog veel meer. In dit artikel vertel ik graag wat meer over een aantal producten onder promotioneel drukwerk.

 

Promotie: Brochures drukken.

Een variant van promotioneel drukwerk is de brochure. Een brochure is een boekwerk van minimaal 8 pagina's ( 8 kantjes ). Een brochure is bedoeld als je graag wat meer te vertellen of aan te bieden hebt. Voor een winkel kun je denken aan verschillende producten die nieuwe zijn, in de aanbieding zijn of die binnenkort uitverkocht zijn. Een brochure wordt vaker langer bewaard door jouw potentiele klant. Je kan ervoor kiezen om een brochure geniet of gelijmd te laten brocheren. Het voordeligst is om jouw drukwerk online te bestellen!

 

Promotie: Folders drukken.

De folder biedt dezelfde mogelijkheid aan als een brochure, echter heeft dit een maximum van 8 pagina's ( 8 kantjes ). Erg handig om in de brievenbus mee te sturen of te gebruiken voor op een beurs. Folders zijn er in verschillend formaten zoals A4, A5 en A6. Wederem zijn folders het voordeligst online te bestellen!

 

Promotie: Folders drukken.

Wil je effectief reclame maken maar heb je niet veel te vertellen, of wens je een korte en krachtige boodschap te willen vermelden. Kies dan voor de flyer! Gemakkelijk te verspreiden en erg effectief voor de snelle respons. Niet duur en altijd binnen handbereik. Je kan de flyer bijvoorbeeld gebruiken voor een actie of verspreiding in het centrum. Met maximaal 2 pagina's ( 8 kantjes ) moet je wel goed nadenken over de boodschap / actie. Bestel flyers voordelig online!Over de Auteur

Marketeer en communicatie specialist.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo