Chocoladeletters voor klanten en relaties - Artikel Post - Artikel Marketing

Chocoladeletters voor klanten en relaties

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Webzo
Gezien: 450 | Aantal woorden: 392 | Datum: Sun, 6 Oct 2013 | 0 commentaar

Een geschenk in de vorm van een relatiegeschenk doet het altijd goed bij klanten en relaties. Nu kunt u natuurlijk gemakkelijk heel veel pennen bestellen of andere producten bedrukt met uw logo maar u kunt ook een seizoensgebonden product uitkiezen en deze verzenden of afgeven aan klanten en relaties.

In Sinterklaastijd zijn chocoladeletters het ideale geschenk om cadeau te doen. Een chocoladeletter groothandel kan chocoladeletters leveren van enkele tientallen tot duizenden voor uw klanten en relaties. Het is niet alleen leuk om te krijgen maar ook nog eens heerlijk ik op te eten. Dat hoef je bij een pen natuurlijk niet te proberen. Het is nu ook mogelijk om een chocoladeletter met logo te laten bedrukken. Deze bedrukking is gemaakt van eetbare inkt waardoor deze zeker niet schadelijk is.

Jaarlijks worden er zo"n 25.000.000 chocoladeletters gemaakt bij diverse leveranciers de meest verkochte chocoladeletters zijn de S en P van Sint en Piet en de M omdat erg veel Nederlandse namen met deze letter beginnen. Er zijn ook chocoladeletters zoals de X, Y en Z die door veel leveranciers van chocoladeletters niet gemaakt worden. Wist u overigens dat chocoladeletters altijd evenveel chocolade bevatten? Het is namelijk een fabeltje dat de M meer chocolade bevat dan bijvoorbeeld de letter I het gewicht van de letters is namelijk altijd gelijk en een kleinere letter is dus meestal gewoon dikker. 

Chocoladeletters bestellen kan tegenwoordig ook gemakkelijk online voor zakelijke doeleinden. SnoepZakelijk.nl is hier een voorbeeld van. Dit bedrijf richt zich specifiek op de zakelijke markt en verkoopt seizoensgebonden geschenken voor medewerkers en klanten / relaties. Dit geschenk kan zorgen voor een extra promotionele boost richting je klanten.Over de Auteur

SnoepZakelijk.nl is een chocoladeletter groothandel gespecialiseerd in het leveren van snoepgoed voor bedrijven. Chocoladeletters bestellen doe je dus ook gemakkelijk online tegenwoordig.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo