De Meest Voorkomende Termen in de Ontwerp Wereld - Artikel Post - Artikel Marketing

De Meest Voorkomende Termen in de Ontwerp Wereld

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: skyrocket
Gezien: 436 | Aantal woorden: 414 | Datum: Wed, 5 Dec 2012 | 0 commentaar

De termen die in de branding scene gebruikt worden zijn al een raadselachtige taal op zichzelf. Als je een voorproefje wilt van de complexiteit zoek dan op “merk termen” in je favoriete zoekmachine. Dit hebben wij pas geleden nog gedaan en de 2 miljoen resultaten spreken voor zich! Met de veronderstelling dat je liever de belangrijkste woorden leert in plaats van het gehele branding woordenboek dan heb je hier een lijst met essentiele termen:

Merk: Een belofte om wie je bent en welke voordelen je kan leveren die telkens wordt gehandhaafd zodra er personen met jou of je merk in contact komen.

Merkidentiteit: Het beeld dat op een visuele manier je merk vertegenwoordigt, meestal in de vorm van een logo, symbool of een uniek lettertype.

Merkimago: De kijk die klanten hebben op wat je merk is en waar het voor staat als resultaat van ontmoetingen met jou en je merk.

Branding: Het proces van het opbouwen van positieve waarnemingen in het hoofd van de klant(en).

Merkpositie: De manier waarop je merk in de competitieve markt past ten opzicht van andere merken.

Merkmanagement: Controle hebben over hoe je identiteit en boodschap wordt verspreid binnen de gehele organisatie en door alle soorten media.

Merkwaarde: De waarde van je merk als een aanwinst, gebaseerd op de kwaliteit, reputatie en erkenning evenals de verbintenis met het merk. Een waardevol merk resulteerd in klantrelaties die lang stand houden en toekomstige inkomens veilig steld door passie en loyaliteit te ontplooien.

Raak niet overspoeld wanneer je anderen hoort praten over merkwaarde, merkstrategie, merkpositie, branding en al die andere termen die niet logisch klinken. Er zijn nog veel meer andere termen dan degene die we net besproken hebben, maar het zijn wel de belangrijkste om te weten. Als je de termen die we net besproken hebben helemaal begrijpt en onder de knie hebt dan is het makkelijk om deel te nemen in dit soort gesprekken.Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken op ventless gas fireplaces waarop de beste gas fire pits staan om lekker tegenaan te kruipen als het koud wordt!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 0.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo