FB pix Een verantwoord en duurzaam cadeau - Artikelpost

Een verantwoord en duurzaam cadeau

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 323 | Aantal woorden: 520 | Datum: | 0 commentaar

De tijden veranderen, steeds vaker geven we een cadeau met een verhaal. En wat is er leuker dan iemand blij maken met een duurzaam cadeau? Dus ben je op zoek naar een milieuvriendelijk cadeau? Iets waar je lang plezier aan beleeft met zo min mogelijk milieu-impact? Laat je dan inspireren!

Sammy Ray is een klein Nederlands bedrijf met allerlei duurzame cadeau producten. Met liefde maken ze handgemaakte cadeauproducten van resttextiel. Dit is textiel wat door de industrie is afgedankt, maar bij Sammy Ray een tweede leven krijgt. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de vintage wollen deken knuffels. Deze zijn gemaakt van oude wollen dekens. En gevuld met knipafval. De vrolijke glimlach van de vintage knuffel maakt ze onweerstaanbaar.

Of geef een ontspannen oogmasker cadeau. Beschikbaar in veel verschillende kleuren en patroontjes. De oogmaskers zijn gevuld met kersenpitten en zowel warm- als koud te gebruiken. 

Liever een wat kleiner cadeau geven? De haarband met ijzerdraad zijn helemaal hip! Nooit meer een bad hair day, want met deze haarband zit het haar supersnel weer in model. En beschikbaar in heel veel verschillende kleuren!

Cadeau duurzaam inpakken

Wist je dat we jaarlijks tot wel 80 kilo papier per persoon weggooien? Van toiletpapier tot cadeauverpakkingen, we verbruiken met elkaar aardig wat. Tijd om daar verandering in te brengen. Verpak daarom jouw cadeau met dit Doorgeef Inpakpapier. Een duurzaam inpakpapier van textiel, die eindeloos her te gebruiken is. En met de QR code in het waslabel kun je heel eenvoudig de inpak technieken terugvinden.

Checklist voor een duurzaam cadeau

Wil je meer tips voor een echt duurzaam cadeau? Aan de hand van deze checklist stromen er bij jou wellicht allemaal cadeau ideeën binnen. 

  • Geef een beleving cadeau in plaats van een fysiek cadeau. Ga samen op pad, organiseer een picknick of neem de jarige mee uit eten. 
  • Geef een donatie aan een goed doel. Dit is ook een leuk en duurzaam cadeau. Doneer een leuk bedrag aan een stichting of goed doel waar de jarige zich verbonden mee voelt. Dit is een leuk cadeau voor iemand die alles al heeft.
  • Vraag om een verlangenlijstje. Degene die jij een cadeau wilt geven, heeft misschien wensen van iets wat hij of zij echt goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld een koffiezetapparaat. Neem eens een kijkje bij een kringloopwinkel en scoor een tof tweedehands cadeau!

 

Ben je benieuwd naar meer duurzame cadeau’s? Bekijk dan het volledige aanbod op de website.
Over de Auteur

Online copywriter met interesses in allerlei onderwerpen, zoals duurzaamheid, yoga en marketing.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo