Fotograaf Zwolle - Artikel Post - Artikel Marketing

Fotograaf Zwolle

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: vincenthartman
Gezien: 518 | Aantal woorden: 303 | Datum: Sat, 28 Sep 2013 | 0 commentaar

Net even buiten de stad Zwolle bevind zich de Fotostudio van de Zwolse fotograaf Vincent Hartman. Na een aantal jaren de fotografie de rug toegekeerd te hebben is de fotograaf teruggekeerd en sterker dan ooit!

De fotograaf was hoe ze dat in marketingtermen een late adopter in het omarmen van de digitale techniek en besloot zijn fotografie activiteiten op een laag pitje te zetten door de verkoop in te gaan. Via Northampton is hij uiteindelijke teruggekeerd in het Sallandse Heino, vanwaar bij helder weer de Peperbus nog net te zien is.

Waar de fotograaf in Zwolle hoofdzakelijk de particuliere markt bediende, richt de nieuwe fotostudio zich nu hoofdzakelijk op de zakelijke opdrachtgever. De fotostudio is gespecialiseerd in Reclame- en bedrijfsfotografie, productfotografie en interieurfotografie. Voor een aantal regionale bladen en magazines levert de fotograaf ook de redactionele fotografie waaronder veel portretten.

Een sterk groeiende activiteit is interieurfotografie. Bij het fotograferen van interieurs zijn speciale technieken en ervaring vereist die niet iedere fotograaf beheerst. het correct weergeven van verticale lijnen en perspectieven is daar een van. Ook de contrastbeheersing is een complexe aangelegenheid.

Voor een aantal Zwolse bedrijven verzorgt de fotograaf de productfotografie. Het betreft hier stoelen, kachels en electronische onderdelen. Hiervoor beschikt de studio over een ruime parkeerplaats en grote toegansdeur rechtstreeks in de opnamestudio. De fotostudio heeft een vaste rondwand voor de grotere producten en een opnametafel voor de kleinere producten. Bekijk het portfolio op de website in de Gallery Zakelijk.Over de Auteur

Fotograaf Fotostudio Vincent Hartman

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo