Frisse reclame maken met waterflesjes - Artikel Post - Artikel Marketing

Frisse reclame maken met waterflesjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 421 | Aantal woorden: 404 | Datum: | 0 commentaar

U bent opzoek naar een manier om reclame te maken voor uw bedrijf met promotieartikelen die daadwerkelijk nut hebben? Dan kunnen wij u van harte waterflesjes met uw logo aanbevelen.

Waarom waterflesjes met logo?

Iedereen moet wat te drinken hebben, medewerkers en klanten. Wat is er dan mooier als u uw relatiegeschenk in de vorm van een waterflesje bedrukt met uw logo en boodschap kunt inzetten hiervoor. Het geeft een professionele uitstraling als u een waterflesje kunt aanbieden met uw logo en boodschap en dit wordt door veeel mensen gezien, bovendien: Iedereen lust water en drinkt water.

Gezond en voordelig.

Een mens moet 1,5 tot 2 liter water drinken per dag, het is dus gezond om uw klanten en medewerkers voldoende water te laten drinken. Voor een beurs of evenement bestelde u normaal waarschijnlijk flesjes water van merk X. Echter voor ongeveer hetzelfde bedrag kunt u waterflesjes met uw eigen logo bestellen bij Reclameflesjes.nl. In dat geval zeggen wij daarom; twee vliegen in één klap want u hebt waterflesjes om aan te bieden en u maakt gelijk ook reclame voor uw bedrijf.

Kleine en grote oplage

De flesjes water met eigen etiket kunt u ook in kleine oplages bestellen, al vanaf 252 flesjes verkrijgaar (houdbaarheid van 2 jaar) hebt u uw eigen merk water. Ook voor grote hoeveelheden kunt u bij Reclameflesjes terecht, altijd voordelig omdat de flesjes gemaakt worden in eigen productie. Er is gratis hulp aanwezig voor het ontwerpen van het etiket en het afleveren van de goederen is altijd gratis, eventueel is aflevering op uw evenement ook mogelijk. Daarbij kunt u verschillende soorten waterflesjes kiezen zoals een fles van 33cl met een zwarte / witte / blauwe schroefdop en een eigen gepersonaliseerd label. U kunt ook kiezen voor waterflesje van 33cl met een sportdop en eigen etiket. Grotere waterflessen zijn ook mogelijk zoals een fles van 50cl en zelfs 75cl is mogelijk. De tekst en de opdruk van het flesetiket is geheel naar uw eigen smaak in te vullen.Over de Auteur

Wij zijn het bedrijf Right Time private label, gespecialiseerd in het online verkopen van producten bedrukt met uw logo en boodschap.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo