Gelegenheden waarbij jij jouw klanten een kaartje kunt sturen - Artikelpost

Gelegenheden waarbij jij jouw klanten een kaartje kunt sturen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 252 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Niets is persoonlijker dan het sturen van een kaartje. Niet alleen naar vrienden, familie, collega's en kennissen. Kaarten laten drukken is ook ontzettend leuk voor bedrijven, zeker wanneer ze helemaal zijn afgestemd op jouw huisstijl. Er zijn veel gelegenheden waarbij jij jouw klanten/relaties een kaartje kunt sturen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Kaarten drukken voor een warm welkom

Nieuwe registratie of aanmelding? Stuur jouw klant als bedankje en om hem/haar welkom te heten een persoonlijk kaartje! Dit is iets wat de klant niet verwacht en daardoor extra leuk. Zo zet jij jouw bedrijf in the picture! 

Een verjaardag is een felicitatie waardZorg ervoor dat jouw klanten een geboortedatum in moeten (of kunnen) vullen tijdens registratie. Met deze gegevens kun jij jouw klanten een felicitatiekaartje sturen wanneer hij/zij jarig is. Combineer dit met een leuke kortingscode (of andere actie) en de klant voelt zich nog een stukje specialer op deze al speciale dag!

Kerstgroet / nieuwjaarswens 

Natuurlijk mag een kaartje rondom kerst en de jaarwisseling niet ontbreken! Dit is het moment om klanten/relaties te bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende jaar. Geef een leuke sneak peak van de plannen voor het komende jaar en jij houdt jouw klanten/relaties nieuwsgierig én betrokken.  

Besteed aandacht aan de kwaliteit van jouw kaarten

Natuurlijk wil je kaarten versturen die er mooi en verzorgd uitzien. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontwerp, maar nog belangrijker is de drukkwaliteit en de afwerking van de kaarten. Wees er daarom zeker van dat jij jouw kaarten laat drukken door een goede drukker. Wanneer jij jouw kaarten laat drukken bij DWCPRINT weet je zeker dat je kwaliteit kunt verwachten. Hier wordt namelijk alleen met de beste machines en materialen gewerkt voor het produceren van topkwaliteit drukwerk, waaronder kaarten. Je hebt daarnaast keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten en tal van druk- en afwerkopties. De kundige klantenservice zit op werkdagen van 09:00 tot 18:00 klaar om jou verder te helpen. 

Over de Auteur

Marketing | DWCPRINT 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo