FB pix Gemeentemagazine.com review - Artikelpost

Gemeentemagazine.com review

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 635 | Aantal woorden: 758 | Datum: | 0 commentaar

Als je wilt dat je bedrijf lokaal beter gevonden wordt kan je overwegen om je bedrijf aan te melden bij verschillende bedrijvengidsen. Zo kan je je bedrijf ook aanmelden bij het Gemeentemagazine. Loont het om je bedrijf hier aan te melden? Hierbij een eerlijke en onafhankelijke Gemeentemagazine.com review.

Zoeken via het zoeksysteem

Als je op de homepage van de website terechtkomt kan je direct zoeken via het zoekveld. Zo kan je ervoor kiezen om direct een bedrijf te zoeken in jouw omgeving. Ben je op zoek naar een advocaat in jouw omgeving? De zoekbalk biedt direct informatie.

Duidelijk overzicht per provincie

Als alternatief kan je ook zoeken via de provincies. Wil je graag een overzicht zien van bedrijven zien in jouw woonomgeving? Dan kan je klikken op de provincie. Je hebt vervolgens nog weer de mogelijk om te zoeken per gemeente en per stad. Specifieker kan je nog kiezen voor een bepaald zoekwoord. Een verbeterpunt in deze Gemeentemagazine.com review is echter nog wel dat de website-makers nog categorieën verzorgen. Zo zouden zij bijvoorbeeld technische bedrijven bij elkaar kunnen sorteren, zoals De Telefoongids dat bijvoorbeeld ook doet.

Vindbaarheid in Google

Het is natuurlijk ook belangrijk om na te gaan hoe deze website scoort in de zoekresultaten. Mocht je je als bedrijf hier willen aanmelden is het natuurlijk belangrijk dat de website goed scoort op belangrijke termen. Daarom hebben wij gezocht op verschillende zoektermen. Als je zoekt naar Gemeentemagazine + plaatsnaam staat deze website altijd bovenaan. Daarmee kan het dus bijdragen aan de vindbaarheid van jouw onderneming.

Zinvolle investering?

Op de website staat vermeld dat deze partij niet wordt uitgegeven door de gemeente. Ook werkt men niet samen met de gemeente. Dat is natuurlijk ook niet noodzakelijk als je een gemeentemagazine uitgeeft, zolang je dit maar duidelijk aangeeft. Er zijn ook alternatieve websites, zoals bijvoorbeeld Gemeentelink.nl, die ook dergelijke gidsen uitgeven. Als je een aanbieding krijgt van een partij die niet door de gemeente wordt uitgegeven kan het raadzaam zijn om te vragen naar het bereik. Op basis van de kosten en het bereik kan je voor jezelf bepalen of dit wel of niet interessant is.

Alternatieven

Je kunt er natuurlijk ook voor zorgen om je eigen website kosteloos bovenaan te krijgen. Dat kan door middel van lokale SEO. Door een profiel aan te maken bij Google Mijn Bedrijf kan je jouw bedrijf hoger krijgen in Google.

Marketingmix

Probeer je bedrijf altijd op meerdere manieren te promoten. Zo kan je je bedrijf bijvoorbeeld aanmelden bij bedrijvengidsen, maar ook artikelwebsites zoals deze, Google Mijn Bedrijf of adverteren via Google Ads kan in jouw voordeel werken. Twijfel je over de marketing? Schakel een professioneel bureau in! Je kunt dan zelf aan de gang met jouw eigen werk; daar waar je goed in bent.Over de Auteur

Wij schrijven eerlijke reviews over marketing!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo