FB pix Gepersonaliseerde cadeau tips voor op kantoor - Artikelpost

Gepersonaliseerde cadeau tips voor op kantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 74 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Het kan soms moeilijk zijn om het juiste cadeau te vinden voor een baas of collega. Gelukkig zijn er veel persoonlijke cadeaus beschikbaar voor kantoor. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een afscheid, met een persoonlijk tintje maak je gegarandeerd indruk. In dit artikel delen we enkele originele cadeau-ideeën!

Creëer een unieke werkplek

Voor diegenen die extra ruimte op hun bureau nodig hebben, is een XXL muismat een fantastisch cadeau-idee. Deze muismatten zijn groter dan de standaard muismatten en bieden voldoende ruimte voor zowel de muis als het toetsenbord. Een XXL muismat bedrukken met een foto, logo of een inspirerende afbeelding, kan de ontvanger zijn of haar werkplek personaliseren en een unieke sfeer creëren.

Speciaal voor het vastleggen van briljante ideeën

Notitieboekjes zijn belangrijk voor kantoorwerk om belangrijke documenten te bewaren en creatieve ideeën te bewaren. Door een notitieboekje te laten bedrukken met de naam of initialen van de ontvanger, geef je een persoonlijk geschenk dat veel gebruikt zal worden. Gepersonaliseerde notitieboekjes zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er altijd een geschikte optie is voor elke collega.

Een tijdloos cadeau

Een gegraveerde pen is een stijlvol en langdurig cadeau voor een kantooromgeving. Door de pen te laten graveren met de naam van de ontvanger of een persoonlijke boodschap, geef je een geschenk dat zowel praktisch als persoonlijk is. Gegraveerde pennen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en materialen, waardoor er altijd een geschikte optie is voor elk budget.

Maak je kantoor persoonlijker

Met een verzameling postkaarten, ansichtkaarten of prints van inspirerende plaatsen die je hebt bezocht of nog wilt bezoeken, kun je je kantoor een levendige uitstraling geven. Plaats ze op een opvallende plek aan de muur of op je prikbord om een gevoel van avontuur en verlangen naar ontdekking toe te voegen aan je werkruimte. Elke kaart vertegenwoordigt een kostbare herinnering of een toekomstdroom, en zal je dagelijkse werkzaamheden doordringen met inspiratie en motivatie. Naast de bedrukte muismatten zal je kantoor dan helemaal gepersonaliseerd zijn. 

Een persoonlijke koffiepauze

Voor velen is koffie een essentieel onderdeel van de werkdag. Als gevolg hiervan is een koffiemok met een eigen bedrukking een fantastisch kantoorcadeau. Door de mok te laten bedrukken met een foto, naam of een inspirerende quote, kan de ontvanger zijn of haar koffiepauze net dat beetje persoonlijker maken. Daarnaast zijn personaliseerbare koffie mokken verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er altijd een mok is die perfect past bij de ontvanger.

 

 Over de Auteur

Muismatten van Lavista Relatiegeschenken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo