Giveaways voor vrouwen - Artikelpost

Giveaways voor vrouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1384 | Aantal woorden: 350 | Datum: | 0 commentaar

Het is weer de tijd voor vele interessante beurzen op allerlei terreinen. Vaak is een groot deel van de beursbezoekers vrouw, en zijn het ook de vrouwen die gek zijn op de vele leuke hebbedingetjes die bij al die aanwezige standjes gratis worden verstrekt.

Om goed op vrouwen in te kunnen spelen, zijn relatiegeschenken voor vrouwen een goed idee, als u binnenkort op een beurs staat waar ook veel vrouwen komen.

Denk bij leuke dames artikelen aan armbandjes, spiegeltjes, lippenbalsem, haarborstels, make-up setjes, parfumverstuivers, manicuresetjes en make-up spiegeltjes. Deze artikelen kunt u bij ons voordelig online bestellen.

Van bovenstaande artikelen vinden vooral de spiegeltjes gretig aftrek. Elke vrouw heeft wel een spiegeltje nodig in haar handtas en het liefst meer dan een! Met een leuk dubbel spiegeltje bedrukt met het logo van uw bedrijf weet u zeker dat uw boodschap vaak onder ogen komt, dus bekijk eens ons assortiment spiegeltjes. U zult zien dat het ook helemaal niet duur hoeft te zijn. Onze spiegeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een spiegeltje is die bij de huisstijl van uw firma past.

Beurzen waar veel vrouwen op af komen zijn uiteraard de Huishoudbeurs, Vrouw!, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, enTextilia.

Bedrukte promotieartikelen kunt u al binnen een week in huis hebben. Bekijk onze collectie online, kies uw product, upload uw logo en bestel. Onze medewerkers zullen vervolgens een drukproef laten maken die u goedkeurt alvorens het artikel daadwerkelijk wordt bedrukt.

Zorg dat ú opvalt tussen alle andere standhouders. Samen met onze leuke producten gaat dat zeker lukken. Weet u niet precies wat geschikt zou zijn voor uw stand? Bel dan gerust eens met ons verkoopteam. Onze medewerkers staan u graag bij met gratis advies!

 Over de Auteur

Gullegever.nl is leverancier van relatiegeschenken, promotieartikelen en kerstpakketten. Bestel eenvoudig online en maak op een leuke en betaalbare manier reclame voor uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo