Het regent, het regent: uw zakenrelaties worden niet nat - Artikelpost

Het regent, het regent: uw zakenrelaties worden niet nat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 524 | Aantal woorden: 483 | Datum: | 0 commentaar

Ja hoor, de herfst is net begonnen en we hebben alweer een week regen achter de rug. Ik weet het: we mogen niet klagen! Het is per slot van rekening een heerlijk lange en warme zomer geweest. En toch, toch kon ik een geïrriteerde zucht niet onderdrukken toen ik laatst na vijf minuten kletsnat geregend was.

Toen ik van de week naar een vriendin moest heb ik dus met gezonde tegenzin mijn wollen trui en jas met capuchon weer uit de kast getrokken. Toen ik bij mijn vriendin aankwam schoot ik spontaan in de lach. Zij droeg een plastic regenponcho, die vrolijk alle kanten uit wapperde. ‘Wie het laatst lacht, lacht het best,’ zei zij toen nog.

Kletsnat vs. Kurkdroog
Een paar uur later heb ik mijn vriendin gelijk moeten geven. Hoewel de regenponcho wellicht niet erg flatterend was, was zij nog kurkdroog na een tijd door de regen lopen. De druppels sijpelden bij mij echter gewoon door mijn jas heen. Zeker in tijden als deze is een regenponcho dragen dus zo gek nog niet. Wellicht verklaart dat waarom in het najaar de regenponcho altijd één van de meest populaire relatiegeschenken is.

Praktisch maakt populair
De regenponcho is een origineel  relatiegeschenk dat voornamelijk erg praktisch is. Juist de praktische relatiegeschenken zijn zeer effectief. De ontvangers kunnen de give away dagelijks gebruiken en krijgen de bedrijfsnaam of de pakkende slogan daarom iedere keer opnieuw onder ogen. Dit maakt dat de boodschap niet snel vergeten zal worden. Bovendien wordt u als ondernemer gewaardeerd. Tenslotte blijven ze door u droog!

Alle schaapjes op het droge
Fijn te weten is allicht ook dat de regenponcho’s steeds meer naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Regenponcho’s bedrukken of poncho’s met reflecterende strepen zijn de normaalste zaak van de wereld geworden. Ook alle schaapjes op het droge? Oriënteer u op de relatiegeschenkenmarkt. 

Over de Auteur

Allgifts.nl levert bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. Het assortiment van Allgifts bestaat onder meer uit pennen, USB-sticks, kantoorartikelen, gadgets, premiums en andere artikelen die uw bedrijf een boost kunnen geven!

Neem snel eens een kijkje op www.allgifts.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo