FB pix Hoe kies je een leuk relatiegeschenk? - Artikelpost

Hoe kies je een leuk relatiegeschenk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 827 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Het aanbod aan relatiegeschenken is erg groot, daarom is het altijd lastig om een keuze te maken. Zaak is dat je eerst voor jezelf goed op een rijtje gaat zetten wat je wilt en goed kijkt naar het aanbod.

Wat is een relatiegeschenk?
Een relatiegeschenk is een geschenk van bedrijven aan hun relaties. Die relaties kunnen bijvoorbeeld leveranciers of grote klanten zijn, maar relatiegeschenken kunnen ook aan het personeel gegeven worden. Relatiegeschenken worden vaak gegeven om te laten zien dat het bedrijf jou waardeert, maar ook om de relatie warm te houden. Soms is het ook een vorm van promotie. Vaak worden relatiegeschenken gegeven op feestdagen, jubilea, verjaardagen of wanneer er iets te vieren is zoals grote winst voor het bedrijf.

Hoe kies je een relatiegeschenk?
Bij het kiezen van een relatiegeschenk kijk je allereerst naar het beschikbare budget, vervolgens kijk je naar het doel van het relatiegeschenk. Wil je het relatiegeschenk gebruiken als een vorm van promotie, zul je waarschijnlijk voor iets kleins gaan zoals bedrukte usb sticks of bedrukte pennen. Is het echter om de relatie met een zeer belangrijke klant warm te houden, kun je beter kiezen voor iets duurders, bijvoorbeeld een fles wijn of champagne of een horloge. Daarnaast is het goed om er over na te denken of die persoon iets aan het cadeau heeft. Als je het moeilijk vind om iets origineels te kopen voor die persoon, kun je ook altijd gaan voor iets dat het altijd goed doet, zoals geschenkbonnen. Verder wordt aan een relatiegeschenk meestal een persoonlijk tintje gegeven door bijvoorbeeld een opdruk.

Het is nog een hele klus om een goed relatiegeschenk uit te kiezen. Vooral omdat het aanbod ook zo enorm groot is. Belangrijk is allereerst na te denken waarom je het geeft en aan wie je het geeft. Als je je dan vervolgens gaat verdiepen in alles wat er is zul je zeker iets leuks tegen komen!

 

Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over uiteenlopende onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo