Houten relatiegeschenken - Artikelpost

Houten relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1286 | Aantal woorden: 361 | Datum: | 0 commentaar

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw personeel of uw klanten? Dan zijn houten relatiegeschenken zeker een optie.

Er zijn veel verschillende soorten houten relatiegeschenken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten mandje met een badsetje er in, dit zullen vooral de vrouwen erg waarderen. Natuurlijk kunnen houten pennen niet ontbreken, U kan voor een simpele pen kiezen maar er zijn ook leuke pennen met een leuk poppetje of visje erop. Voor een persoonlijk cadeau kan u kiezen voor een houten fotolijst, waar overigens ook een leuk poppetje op afgebeeld staat. Wij bieden dus ook leuke relatiegeschenken aan die gericht zijn op kinderen.

Wilt u liever een écht origineel cadeau? Dan is misschien de houten kubusvormige radio of het houten gourmetset wat voor u. Dit is een ontzettend origineel cadeau waar u uw personeel en/of klanten erg blij mee maakt. Dit zijn ook geen kleine prulletjes die vaak worden weggegooid of aan de kant worden gelegd. Deze spullen zullen waarschijnlijk wel vaak gebruikt worden.

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om uw relatiegeschenk te laten bedrukken naar wens. Dit betekent dat u ervoor kan kiezen om het logo van uw bedrijf of organisatie te laten afbeelden op één van deze cadeaus. U kan er uiteraard ook voor kiezen om alleen een tekst te laten bedrukken op deze cadeau's, dit is natuurlijk ook geen probleem. Voor vragen kan u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u bijvoorbeeld tips en/of adviezen geven bij het bedrukken van relatiegeschenken.

Mocht u toch nog even verder willen kijken naar een ander relatiegeschenk? Dan is daar bij ons gelegenheid voor. Wij bieden u nog veel meer relatiegeschenken aan die overigens allemaal bedrukt kunnen worden. Zo is er altijd wel iets wat aan uw eisen voldoet. U kunt altijd eens een kijkje nemen op onze site: Gullegever.nlOver de Auteur

Gullegever.nl handelt in relatiegeschenken en promotionele artikelen. 24 uur per dag kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo