Ja hoor, daar zijn ze weer! - Artikel Post - Artikel Marketing

Ja hoor, daar zijn ze weer!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ceesgas
Gezien: 195 | Aantal woorden: 412 | Datum: Mon, 12 Dec 2016 | 0 commentaar

Het einde van het jaar is in aantocht en ja hoor, daar zijn ze weer! Geschenken waarop eigenlijk niemand zit te wachten. Van wijn van bedenkelijke kwaliteit tot een nooit gebruikt sleutelhangertje. Wordt het niet eens tijd, ondernemers van Nederland, om wat meer creatief te zijn?

In een poging de zakelijke relatie met een van uw klanten wat op te waarderen, kiest u ervoor om iets te geven als relatiegeschenk. Traditiegetrouw doen aardig wat ondernemers dit tegen het einde van het jaar. U bent echter niet de standaard ondernemer, nee, u kiest ervoor een andere koers te varen.

Pasen
Zo was u tijdens de paasdagen druk in de weer met mandjes paaseieren. Omdat u op voorhand wist dat uw concurrentie ook zoiets dergelijks zou gaan doen, besloot u het helemaal anders te doen. Voorzien van een zo waarheidsgetrouw mogelijk paashaaspak, koos u ervoor uw zakelijke relaties te verrassen met een bezoekje. Opvallend genoeg werd u door sommigen een weinig serieus genomen.

Tegen het einde van het jaar kunt u ervoor kiezen om een flesje wijn cadeau te doen. Met een beetje geluk zal de ontvanger deze ergens in januari open maken tijdens een wat uit de hand gelopen VriMiBo en erachter komen dat het eigenlijk azijn is. Nee, hiermee gaat u niet scoren!

Weinig creatief 
Als ondernemer bent u creatief. Dit idee lijkt volledig vergeten te worden wanneer het gaat om een relatiegeschenk dat u aan het einde van het jaar cadeau wil doen. Een sleutelhanger is weinig creatief. U kiest voor een andere benadering.

Met de mokken van Riké, bekend van Mokkenbedrukken.com zit u goed. De reden hiervoor is eigenlijk bijzonder simpel. U kunt de website van uw klanten afspeuren naar fotomateriaal en hiermee een gepersonaliseerde mok laten bedrukken. Dat geeft de concurrentie het nakijken!

De vraag is of u, net zoals u dit tijdens de paasdagen deed, opnieuw een pak moet aantrekken tijdens het bezorgen. Let wel, ditmaal gaat het om het pak van de kerstman of -vrouw. Mokkenbedrukken.com kan de geschenken ook laten bezorgen overigens. Wel zo makkelijk!

Over de Auteur

Hoe u de zakelijke relaties kunt verrassen, dat vertel ik u graag!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[216 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[102 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo