FB pix Kerstpakketdozen voor een stijlvolle jaarafsluiting - Artikelpost

Kerstpakketdozen voor een stijlvolle jaarafsluiting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1064 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Een blijk van waardering voor je medewerkers, het kerstpakket. De inhoud van het pakket is natuurlijk de grote verassing maar vergeet de verpakking niet. De juiste kerstpakketdozen zorgen ervoor dat mensen zin krijgen om het pakketje te openen. De laatste jaren is er veel om het kerstpakket te doen. Tegenwoordig wordt er een cadeaubon besteld voor alle medewerkers. ‘’Zoek maar wat leuks uit.’’ Hoewel dit voor grote organisaties vele malen goedkoper en makkelijker is, is het erg onpersoonlijk. Medewerkers willen zich gewaardeerd voelen. Met een origineel kerstpakken zorg je hiervoor. 

Kleuren, glitter en linten. Alles om de verpakking er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Bij Jongeneel Verpakkingen bieden we kerstpakketdozen aan in verschillende stijlen. Een klassiek gedecoreerde verpakking of juist een trendy nieuw ontwerp? Tekst of geen tekst? Wij bekijken graag alle mogelijkheden samen met jou. Al onze kerstpakketdozen worden aangeboden in verschillende formaten. Dit betekent dat je niet teveel ruimte overhoud of juist ruimte tekort komt. Naast kerstpakketverpakkingen bestaat ons assortiment ook uit babydozen, kledingdozen,  geschenkdozen, neutrale pakketdozen en sinterklaasdozen.

Wanneer de verpakking uitgezocht is, is het ook belangrijk om na te gaan denken over de inhoud van het kerstpakket. Het is een lastige opgave om iedereen tevreden te stellen. Echter niet onmogelijk. Een bierkoeler zal een lach tonen op het gezicht van menig man. Voor vrouwen dan misschien een wijnkoeler? Probeer na te denken over de persoonlijkheid van het personeel, per sector en per persoon zal dit verschillen. Het is belangrijk om de gulden middenweg te vinden. 

Onze bestseller zijn de kerstpakketdozen met herten, welke in 12 formaten komt. Van wijnfles tot hamburgergrill, alle producten komen goed uit de verf in onze hertenverpakking.

Bij Jongeneel Verpakkingen bestel je snel en tegen een scherpe prijs de juiste kerstpakketdozen. Binnen een paar minuten is de bestelling rond. Als je eerst nog meer vragen hebt, twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.Over de Auteur

Jongeneel Verpakkingen voorziet al jaren bedrijven van passende kerstpakketdozen en andere verpakkingsmaterialen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo