Modieuze magazijninrichting - Artikel Post - Artikel Marketing

Modieuze magazijninrichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 247 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

De inrichting van menig opslagloods is redelijk saai. Sinds kort is er echter een stroming die meer oog heeft voor een modieuze magazijninrichting. Dit zorgt niet allemaal voor meer gezelligheid in het magazijn, maar ook voor en betere werksfeer. Wanneer alles een beetje gezellig oogt krijg je ook direct meer zin om ’s morgens weer naar je werk te gaan. In deze blog geven wij aan wat er allemaal mogelijk is bij heet inrichten van de opslagplaats.

 

Gordijnen

De magazijninrichting begint bij het ophangen van een gordijn. Het advies is om dit in de kleuren van de organisatie te doen. Op deze zorg je ervoor dat de medewerkers direct meer feeling bij het bedrijf krijgen. Een betere feeling bij het bedrijf zorgt daarmee ook weer direct voor een hogere productiviteit en motivatie onder de werknemers. Iets wat je als werkgever natuurlijk te allen tijden wilt nastreven.

 

Vloerbedekking als magazijninrichting

Daarnaast kun je als magazijninrichting ook kijken naar vloerbedekking. Vroeger werd hier vaak beton voor gebruikt. Omdat struikelen op beton echt pijn doet is het ook mogelijk om een tapijt neer te leggen in de loods. De meeste mensen vinden dit helaas een vreemd idee. Dit komt in de meeste gevallen doordat men niet weet dat dit in sommige landen heel gebruikelijk is. Zeker wanneer we kijken naar Zuid-Oost Azië.

 

Geverfde muren

Niets is saaier dan een witte of grijze muur waar je de hele dag tegenaan moet kijken. Het is veel prettiger wanneer je een beetje kleur aanbrengt in de werkomgeving. Een beetje kleur zorgt ook direct voor meer energie en alertheid. Mogelijke kleuren zijn groen, blauw, rood, geel, zwart, paars, en oranje. Voor bedrijven die alleen vrouwen in dienst hebben kan men ook de keuze maken uit roze. Deze kleur is echter wel gevaarlijk en kan mannen afschrikken. Let op het disclaimer.

 Over de Auteur

De auteur is een schrijver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo