Nieuwe website voor Relatiepennen.nl - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuwe website voor Relatiepennen.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: relatiepennen
Gezien: 751 | Aantal woorden: 330 | Datum: Thu, 17 Feb 2011 | 0 commentaar

De nieuwe website van Relatiepennen.nl is live gegaan. De website www.relatiepennen.nl biedt een duidelijk overzicht van het totale assortiment pennen. Op een eenvoudige manier kunnen er offerte-aanvragen of bestellingen geplaatst worden voor het bedrukken of graveren van pennen.

Bedrukte pennen zijn al jarenlang het meest populaire relatiegeschenk. Het is een goedkoop product dat bovendien zeer effectief is. Omdat het een functioneel product is bereikt u er veel potentiële klanten mee. Bedrukte reclame pennen worden daarom overal ter wereld gebruikt binnen tal van uiteenlopende branches.

Relatiepennen.nl heeft een ruime ervaring met het bedrukken en graveren van pennen. Op de nieuwe website vindt u dan ook een uitgebreid assortiment pennen en etuis en pennendozen terug, met duidelijke foto´s en productinformatie. Voor ieder budget is er wel een geschikte oplossing te vinden, of het nu gaat om een eenvoudige bedrukte balpen of een luxe metalen pen met lasergravure.

De standaard balpennen kunnen direct online worden besteld. U vult eenvoudig de aantallen, de bedrukking en het aantal kleuren in en u krijgt direct de prijs te zien. Voor de luxere metalen pennen kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan vrijblijvend een offerte. Relatiepennen.nl onderscheidt zich met lage prijzen, snelheid, flexibiliteit én een duidelijke communicatie. Bezoek de website www.relatiepennen.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden.Over de Auteur

Relatiepennen.nl is dé leverancier voor al uw bedrukte reclame pennen! U heeft keuze uit een ruim assortiment pennen die u kunt laten bedrukken of graveren met uw logo of bedrijfsgegevens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo