Offertes aanvragen - Artikelpost

Offertes aanvragen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 889 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

Wil je een nieuwe dakkapel of heb je interesse in het plaatsen van zonnepanelen op je dak? Dan is het uiteraard mogelijk om bij meerdere aannemers en bedrijven die zonnepanelen leveren offertes aan te vragen. Maar het is ook mogelijk om offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven tegelijk. Het is namelijk mogelijk om op één websites offertes aan te vragen in alle categorieën welke naar maximaal 5 bedrijven gezonden zal worden. Zo voorkomen wij dat alle aangesloten bedrijven een offerte naar u toe zenden.

In de huidige economische tijd is het ook voor bedrijven erg interessant om zich te koppelen aan een website waar directe leads uit komen. Want hoe vaak komt het niet voor dat u een mailing verzend of een advertentie plaatst en daar nauwelijks response op komt?

Het is mogelijk om als bedrijf alleen offertes aanvragen te ontvangen uit de provincie waarin het bedrijf actief is. Maar uiteraard is het ook mogelijk om landelijke dekking aan te vragen. Zo ontvangt u offerte aanvragen uit geheel Nederland gemakkelijk in uw mailbox en is het alleen nog nodig om een passende offerte te zenden naar de betreffende aanvrager.

Bij DeOfferteSite betaal je als bedrijf niet per aanvraag een bedrag maar een vast abonnement. Zo voorkom je onnodig hoge kosten ook als je het wel erg druk hebt en geen nieuwe klanten kan gebruiken.

De aanvrager van de offerte hoeft niet betalen om een aanvraag te zenden naar meerdere bedrijven. En ontvangt direct op maat gemaakte offertes van bedrijven uit de buurt. Het plaatsen van een aanvraag is erg makkelijk: selecteer een dienst of product waarvoor u offertes wilt ontvangen, vul het formulier in, wij sturen uw opdracht door naar de aangesloten bedrijven in die categorie en bij u in de regio. Waarna u de offertes in uw mailbox zal ontvangen. Over de Auteur

DeOfferteSite.nl is een website waar het voor bezoekers makkelijk is een offerte aanvraag in bijna iedere branche en in de regio te doen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Divisoft A12 waterontharder inclusief aansluitset- voor huishouden tot en met 4 personen - waterontharders - waterontkalker
Divisoft A12 waterontharder inclusief aansluitset- voor huishouden tot en met 4 personen - waterontharders - waterontkalker

€ 695,00
Toon product

Divisoft A25 waterontharder voor groter huishouden (4 tot 8 personen) - waterontharders - waterontkalker
Divisoft A25 waterontharder voor groter huishouden (4 tot 8 personen) - waterontharders - waterontkalker

€ 1.250,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo