FB pix Onderhoudsbeurt - Artikelpost

Onderhoudsbeurt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2439 | Aantal woorden: 311 | Datum: | 0 commentaar

Wat is het belang van een onderhoudsbeurt? Bij het niet goed onderhouden van je auto kun je vrijwel zeker onnodige en vervelende klachten en storingen krijgen aan uw auto. Helaas gebeurt dit nog te vaak omdat automobilsten de prefentieve onderhoud uitstellen of negeren. Vele reparaties aan de voertuigen zijn het gevolg van geen of te late onderhoudsbeurten. Dat geldt ook voor automobilisten in Hilversum en omgeving.

Wij van DHZautoservice weten u precies te vertellen wanneer uw auto toe is aan onderhoud onder andere ook aan de hand van de tellerstand van de auto (gereden kilometers). Wel zijn bij de hedendaagse auto's de intervallen (periode tussen de verschillende beurten) steeds langer geworden. Vroeger was het bijvoorbeeld noodzakelijk om bij elke 5000 km de olie door te smeren. Tegenwoordig is het doorsmeren van de olie pas nodig bij 30.000 km!

Een heel belangrijk voordeel bij het regelmatig onderhouden van uw auto is dat u daarmee geld kunt besparen. U voorkomt namelijk onnodige reparaties die voortkomen uit het niet onderhouden van de auto. Kortom, de onderhoud aan uw auto is erg belangrijk om dit minimaal jaarlijks te laten doen door bijvoorbeeld een kwalitatieve autogarage zoals DHZautoservice in Hilversum (aan de havenkwartier).

Afspraak maken kan via de website: DHZautoservice.nl of bellen naar 0356317318. Wij staan u graag te woord! Ook als u gewoon een vraag of een advies nodig heeft dan helpen wij u graag verder met uw auto.

Kortom, bij DHZautoservice is uw auto aan het juiste adres voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt of APK, banden, repartie, lassen, diagnose.Over de Auteur

DHZautoservice is de APK garage van Hilversum en omgeving en biedt uitstekende service voor iedere klant. Wij zijn gelegen in het havenkwartier van Hilversum aan de Nieuwe Havenweg 51B
https://www.autogaragehilversum.nl/

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo