Online adverteren - Artikel Post - Artikel Marketing

Online adverteren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mvanbergen
Gezien: 539 | Aantal woorden: 391 | Datum: Mon, 10 Jun 2013 | 0 commentaar

Waar vroeger de kranten en tijdschriften de gebruikelijke adverteermiddelen waren, is dat tegenwoordig online adverteren. Iedereen gebruikt tegenwoordig een smartphone of computer. Hierdoor kunnen er ook ontzettend veel mensen worden bereikt via deze middelen. Profiteren van het internet is daarom weggelegd voor degene die deze kansen zien. Het bepalen van doelen en strategieën zijn hiervoor ook erg belangrijk.

De mogelijkheden

Er zijn mogelijkheden tot het plaatsen van een gratis advertentie en het plaatsen van een betaalde advertentie. De gratis advertenties zijn een handig middel om kennis op te doen met adverteren. De betaalde sites leggen de focus volledig op een online adverteren aanpak. De kwaliteit staat hier niet meer vooraan, wat dit tot een nadeel maakt.  Het gaat bij deze sites enkel om hoeveel mensen de advertentie uiteindelijk zien. Er zijn gelukkig meer mogelijkheden. Er zijn websites die jouw advertentie tegen betaling op hun eigen site willen weergeven. Dit brengt vaak minder kosten met zich mee, maar het bereik van deze websites is vaak ook minder. Het wordt daarom sterk aangeraden om enkel websites te kiezen die een relevante verhouding hebben met de producten en/of diensten die je aanbiedt.

Social media

Dan is er altijd nog social media. Wie kent tegenwoordig Facebook, Linkedin en Twitter niet? Op deze sites bestaan ook mogelijkheden om online te adverteren. Deze sites worden erg veel gebruikt vanwege de mogelijkheid om gerichte advertenties te plaatsen. Daarnaast is het gebruik van deze social media vele malen groter en zal er sneller een advertentie worden herkend doordat gebruikers meerdere keren per dag op dezelfde site terugkomen.

 

Bereid jezelf goed voor voordat je besluit daadwerkelijk een online campagne te starten. Het opstellen van duidelijke doeltellingen is een must wanneer je de social mediakanalen optimaal wilt benutten. Verzamel daarom eerst informatie over de mogelijkheden voordat het overzicht wordt verloren. Veel succes met het online adverteren!Over de Auteur

Auteur van diverse adverteer artikelen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo