FB pix Oprolbare banner - Artikelpost

Oprolbare banner

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2974 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

De oprolbare banner is één van de populairste presentatiesystemen voor beurzen, winkelpromoties, congressen of theaterstukken. De rollup-banner kan handig overal mee naar toegenomen worden en is binnen enkele seconden volledig geplaatst.

Verschillen modellen

Je kan kiezen uit twee soorten oprolbare banners namelijk het tafelmodel en staande modellen. Het tafelmodel is te verkrijgen in twee klein formaatjes namelijk A4 en A3. Dit model bestaat uit 510 gram PVC Frontlit samen met een zeer sterk kwaliteitsdoek wat het B1 certificaat bevat. Dit certificaat wil zeggen dat het doek brandvertragend is. De oprolbare banner in tafelmodel is aantrekkelijk in beeld en uiteraard passend op elke tafel. De staande modellen zijn te verkrijgen in vier formaten:

  • Small 85 cm x 200 cm
  • Medium 100 cm x 200 cm
  • Large: 120 cm x 200 cm
  • Extra large: 200 cm x 300 cm

Je kan ze verkrijgen in PVC frontlit 510 gram samen met het B1 certificaat wat brandvertragend is of in Ferrari Decolit 325 gram met een ondoorschijnend B1 certificaat. Deze laatst genoemde versie is ideaal voor langdurig gebruik.

Ontwerp en afwerking

Je kan bij de meeste leveranciers kiezen voor een standaard ontwerp maar ook om een eigen ontwerp te gebruiken. Het is aan te raden om te kiezen voor een eigen ontwerp zodat de oprolbare banner naar wens te personaliseren is. Dankzij jouw eigen ontwerp zal de banner nog meer in het oog springen en blijven hangen bij de bezoekers en deelnemers van jouw georganiseerd evenement. Wil je graag de oprolbare banner nog meer in het oog laten springen? Dan kan je kiezen voor optionele verlichting. Zo kan je bepaalde delen tekst op de banner laten oplichten of een special effect toevoegen. Zo zullen de bezoekers enorm onder indruk zijn, maar het heeft ook een voordeel deze verlichting. Het zorgt er voor dat jouw banner meer in het oog springt en nodigt natuurlijk meer uit dankzij de extra aantrekkingskracht die het verkregen heeft dankzij de prachtige verlichting. Een oprolbare banner is een must om jouw bedrijf of promotie extra in de kijker te zetten.Over de Auteur

Presentatiesystemen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo