Opvallen met je bedrijf tijdens de feestdagen - Artikelpost

Opvallen met je bedrijf tijdens de feestdagen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 235 | Aantal woorden: 990 | Datum: | 0 commentaar

De feestdagen zijn een goed moment om de omzet wat op te krikken. De laatste maanden van het jaar kun je nog wat speciaals doen om de omzet te verhogen. Het is wel belangrijk om op te vallen met je bedrijf tijdens de feestdagen. Posters bedrukken is een idee. Het is zo mogelijk om meer aandacht voor je business te krijgen. We hebben nog een aantal tips die je kunt gebruiken. 

 

Hoeveel budget is er? 

Voordat je gaat starten met het in het zonnetje zetten van je bedrijf is het belangrijk om te weten hoeveel geld je hiervoor hebt. Bekijk wat het budget is om marketing te gaan voeren. Besluit vervolgens hoe vaak en hoeveel marketing acties je gaat doen. 
De juiste dagen kiezen 

Het is belangrijk om op de juiste momenten met de juiste acties te komen. Het kan al startne met Halloween, maar ook met black friday en cyber monday. Natuurlijk is er ook Sinterklaas, de kerst en oud en nieuw. De feestmaanden beginnen al vroeg. Het is belangrijk om de marketing juist te kiezen. 


Kies online


Wanneer het budget laag is, is het goed om voor de online marketing kanalen te kiezen. Het is dan mogelijk om een groot bereik te krijgen met een normaal budget. Het kunnen advertenties in Google zijn, op Facebook of op YouTube. Het is mogelijk om zo een groot bereik te krijgen. Het is uiteindelijk belangrijk om een goede campagne te hebben die voor resultaat zorgt. Resultaat in de vorm van bekendheid, leads, afspraken en verkopen. 


Helemaal los gaan? 

Wanneer je meer budget hebt is het ook mogelijk om te gaan adverteren in de kranten, op televisie en daarnaast ook op de radio. Het is zo mogelijk om een groot bereik te krijgen. Het is belangrijk om slim te zijn. Zet je marketingbudget wijselijk in. Alleen dan is het mogelijk om een goed rendement te krijgen. 


Unieke acties

Doe iets unieks. Geef als autogarage een auto weg aan de persoon die de auto het langste kan vasthouden met een vinger of zijn hele hand zonder los te laten. Het zijn acties die de krant en het lokale nieuws kunnen halen. Ook kun je ervoor kiezen om iemand een uniek cadeau aan een ander te laten geven. Het is een idee om meerdere cadeaus weg te geven aan mensen die het niet zo breed hebben. Laat je bedrijf van een andere kant zien en wees sociaal. Het kan veel harten winnen. 


Billboards

Het is goed om alle billboards in de stad af te huren om de mensen te wijzen op je business. De kansen om zo een impact te maken is groot. Het is prijzig, maar het is wel een actie die impact kan scoren. De naamsbekendheid zal omhoog gaan en iedereen in de stad kent het bedrijf. Daarnaast is het ook een idee om er een leuke actie aan te koppelen. Het moet uiteindelijk immers ook geld opleveren. Het kan soms genoeg zijn om in de eerste instantie break even te draaien met de actie. Op de lange termijn moet het geld opleveren. 

 

Over de Auteur

Particulier die graag zijn kennis deelt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo