FB pix Oranje artikelen - Artikelpost

Oranje artikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3710 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

2012 is natuurlijk het jaar van het EK voetbal in Oekraine en Polen. En Nederland is ook weer van de partij! Van 8 juni t/m 1 juli 2012 zal een groot deel van ons land weer gekluisterd zitten aan de buis en zal voetbal het gesprek zijn van de dag. Een mooie gelegenheid voor uw bedrijf om hierop mee te liften en te scoren met oranje relatiegeschenken, voorzien van uw logo en/of persoonlijke boodschap.

U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim assortiment oranje artikelen. Hierbij kunt u kiezen voor de traditionele, vertrouwde producten, zoals caps, pennen, vlaggetjes, t-shirts en sjaals. Voorzien van uw logo zijn dit nog altijd leuke give-a-ways. Maar u kunt u ook onderscheiden van de rest met originele oranje artikelen. Zo hebben wij in ons assortiment een usb stick in de vorm van een voetbalspeler of in de vorm van een voetbalshirt, een bannerpen met het EK2012 schema, een custom made voetbal in uw eigen PMS-kleur of een oranje fietsbel. Hiermee verblijdt u uw relaties met een functioneel promotieartikel. Voor de overige oranje artikelen verwijzen wij u graag naar onze website om nog meer inspiratie op te doen: www.premiumgids.nl.

Bij de Premiumgids.nl relatiegeschenken kunt u uiteraard ook terecht voor alle overige relatiegeschenken. Op onze website kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen. En natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord bij uw zoektocht naar een leuk cadeau voor uw relaties of een originele reclame uiting. We hebben reeds vele klanten mogen helpen.

 

 

Premiumgids.nl relatiegeschenken

Banmolen 20

6049 GJ Herten

0475-537508Over de Auteur

Premiumgids.nl relatiegeschenken heeft een zeer ruim assortiment relatiegeschenken. Wij verkopen bedrukte caps, pennen, voetballen, usb-sticks en nog veel meer..... 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo