Pen met logo - Artikelpost

Pen met logo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1179 | Aantal woorden: 334 | Datum: | 2 commentaar

Een pen met logo is een slimme manier om reclame te maken. Ten eerste is een pen met logo een goedkoop promotiemiddel. Ten tweede kunnen reclame pennen heel veel potentiële klanten bereiken, want pennen zijn geneigd overal te verdwijnen én op te duiken!
 
Hoe worden pennen eigenlijk van een logo voorzien? Er zijn twee technieken wat een pen bedrukken betreft. De eerste en meest gangbare is de tampondruk. Dit is een stempeldruk die op egale materiaalsoorten wordt toegepast. De andere druktechniek die wel wordt gebruikt bij het bedrukken van pennen is de zeefdruk. Deze techniek wordt ook veel gebruikt voor stoffen, zoals textiel en paraplu’s.

Er zijn veel verschillende soorten pennen waar een bedrijf reclame mee kan maken. Men is vaak geneigd om te zeggen: een pen is een pen, toch? Er zijn echter grote verschillen tussen de reclame pennen onderling. Zo kan een bedrijf kiezen voor een eenvoudige balpen met weinig tot geen extra’s, of gaan voor hele luxe relatiegeschenken pennen. Daartussen zitten uiteraard nog vele andere soorten. Pennen met of zonder druk mechanisme, pennen met of zonder grip, pennen met een lampje, pennen met een leuk figuurtje erop, pennen die zwart schrijven en pennen die blauw schrijven, noem maar op.

Op onze relatiegeschenken pennen pagina kunt u als bedrijf eenvoudig de verschillende pennen bekijken en uw favoriete pen met logo bestellen. Dit alles kan online op de website van Relatiegeschenken Gullegever.nl. Levering van pennen relatiegeschenken geschiedt al vanaf 7 werkdagen.

Over de Auteur

Relatiegeschenken Gullegever.nl heeft een groot assortiment relatiegeschenken, waaronder de pen met logo. Al onze promotiemiddelen en relatiegeschenken kunnen eenvoudig en snel online worden besteld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo