Populaire relatiegeschenken - Artikel Post - Artikel Marketing

Populaire relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Ninakroest
Gezien: 709 | Aantal woorden: 478 | Datum: Fri, 15 Jun 2012 | 0 commentaar

Relatiegeschenken zijn een goede manier om zowel bestaande klanten te behouden als nieuwe klanten aan te trekken. Het voordeel van een relatiegeschenk voor bestaande klanten is dat u deze, indien mogelijk, kunt laten aansluiten bij de persoon zelf. Een persoonlijk geschenk waarvoor u dan weer waardering terugkrijgt. Maar ook wanneer u kiest voor één soort relatiegeschenk, wordt dit vaak gewaardeerd door de ontvanger.

Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen, die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. Hieronder staan geschenken weergegeven die op dit moment populair zijn en dus veel worden besteld.

Pennen
Pennen zijn nog steeds de meest populaire vorm van relatiegeschenken en worden voornamelijk ingezet met als doel naamsbekendheid te krijgen. Een pen is relatief goedkoop, gemakkelijk uit te delen en wordt door iedereen gebruikt. Een handig gebruiksvoorwerp dus waar u iedereen een plezier mee zult doen.

Zakelijke relatiegeschenken
Op zakelijk gebied zijn er een heleboel handige relatiegeschenken verkrijgbaar. Hierbij kunt u onder andere denken aan memoblokjes, agenda’s of kalenders.

USB stick
Een USB stick is een hebbedingetje dat iedereen tegenwoordig nodig heeft. Het leuke aan een USB stick is dat deze continu innoveren en ook eventueel kunnen aansluiten op de actualiteit. Er zijn bijvoorbeeld USB sticks op creditcardformaat die plat zijn en dus gemakkelijk in uw portemonnee op te bergen en mee te nemen zijn.

Wijn
Bij wijn hoeft u niet direct te denken aan een fles wijn met uw logo erop, maar ook wijnaccessoires kunnen een goede indruk maken op uw relaties. Het voordeel van wijnaccessoires is dat deze blijvend zijn. Wanneer een fles wijn leeg is, wordt deze naar de glasbak gebracht en is uw logo dus ook verdwenen. Toch geeft ook een fles wijn een goede smaak weer.

Spaarpot
Momenteel zijn spaarpotten ook populaire relatiegeschenken omdat ze aansluiten op de huidige economische crisis. Plaats uw logo op een leuke spaarpot en u heeft een blijvend relatiegeschenk waarmee u uw relaties een handje op weg helpt wat bezuinigingen betreft.

Wat voor relatiegeschenk u ook kiest, u bent verzekerd van de waardering van degenen die deze ontvangen. Bouw met een relatiegeschenk aan een goede relatie!

Over de Auteur

Een echte kenner op het gebied van relatiegeschenken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo