FB pix Potloden - Artikelpost

Potloden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1160 | Aantal woorden: 368 | Datum: | 0 commentaar

Dat bedrijven vaak pennen gebruiken om reclame te maken, weet iedereen. Pennen zijn hét middel om jezelf als bedrijf op een goedkope en effectieve manier bekend te maken. De laatste tijd kiezen steeds meer bedrijven echter voor potloden om te bedrukken. Potloden zijn namelijk vaak nog iets goedkoper en bovendien heeft iedereen vaak wel een pen bij zich, maar geen potlood. Terwijl potloden toch ook onmisbaar zijn.
 
Net als pennen, zijn potloden er in vele soorten en maten. Erg in trek is het potlood met gum en het mini potlood. De laatstgenoemde kennen we allemaal wel van IKEA en de reden dat deze het goed doen zijn de prijs en het formaat. 

Behalve losse potloden, worden potloden in doosje ook vaak als relatiegeschenk gebruikt. Deze gadgets doen het bij kinderen vaak goed en zijn daardoor voor zakenlui met kinderen leuk om te krijgen. Er zijn potlodensets met 6 en 12 kleurpotloden in een doosje, maar een tekenset met zowel potloden als wasco krijtjes is ook helemaal geweldig natuurlijk. Bovendien kunnen bedrijven zelfs kiezen voor een leuke koker met kleurpotloden of waskrijtjes. Deze kokers bevatten 12 tot 30 stuks potloden of waskrijtjes, al dan niet compleet met puntenslijper.
 

Bent u dus als bedrijf op zoek naar schrijfwaren die met uw logo kunnen worden bedrukt, dan vindt u bij Gullegever.nl vast wat u zoekt. Pennen, potloden, markeerstiften, pennensets en schrijfwaren speciaal voor kinderen: u noemt het en Gullegever.nl zorgt voor een snelle levering van uw bedrukte relatiegeschenken!

6 kleurpotloden in doosje

Over de Auteur

Relatiegeschenken en kerstpakketten zijn de producten die Gullegever.nl levert aan de zakelijke markt. Het assortiment is uitgebreid en alle artikelen kunnen zowel zonder als met opdruk worden besteld, 24 uur per dag online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo