FB pix Promoot je bedrijf - Artikelpost

Promoot je bedrijf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1636 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten wil je natuurlijk zo veel mogelijk mensen van je doelgroep bereiken. Dat kan door op een specifieke plek flyers uit te gaan delen. Wanneer je een manier zoekt om je huidige klanten een klein presentje te geven met jouw logo er op kun je kaarten, notitieblokken of bijvoorbeeld kalenders met jouw logo uitdelen. En op die manier niet alleen je klant een klein presentje meegeven maar ook je logo over het hele land verspreiden. De mogelijkheden die het verschillende drukwerk biedt voor de promotie van je bedrijf zijn talrijk.

Flyers

Het uitdelen van flyers is een goede manier om een bepaalde doelgroep te bereiken. Met flyers bereik je nieuwe klanten, die nog nooit van je bedrijf hadden gehoord of je brengt mensen die al wel op de hoogte waren van het bestaan je bedrijf op de hoogte van een aanbieding of nieuw product. Flyers zijn er in alle soorten en maten. De grootte varieert van A8 (7,4 x 5,2 cm), niet veel groter dan een visitekaartje, tot een A3 (42 x 29,7 cm) wat dan eigenlijk weer meer bedoelt is om ergens aan de muur of op een prikbord op te hangen ter promotie.

Je kan ook kiezen voor een soort van luxere variant van de flyers, de folder. Het voordeel van een folder ten opzichte van een flyer is dat je met een folder niet alleen mensen nieuwsgierig kunt maken naar je product, maar in de pagina's daarna ook meer toelichting kan geven op je product of andere producten onder de aandacht kan brengen. Folders zijn ook prima geschikt om mee te geven bij de levering van je product of om potentiele klanten die in je showroom of winkel op bezoek zijn geweest mee te geven.

Gifts

De meeste mensen kunnen het waarderen wanneer ze een gratis presentje van een bedrijf krijgen. Het is voor een bedrijf een goedkope manier om je logo door het hele land te verspreiden. Laat bijvoorbeeld notitieblokken drukken met je bedrijfslogo, of een zelfontworpen kalender en wat dacht je van het uitdelen van gratis stickers?

Bestellen

Wanneer je dan besluit dat het tijd is om ook voor jou bedrijf promotiemateriaal te laten drukken ga je op zoek naar een drukker. De goedkoopste manier om je materiaal te drukken is zoals gebruikelijk via het internet. Het intypen van goedkoop drukwerk op Google zorgt er voor dat we op de site van Drukwerkdeal terechtkomen. Hier heb je al gelijk de keuze uit veel promotiemateriaal voor een aantrekkelijke prijs. Op de site kies je welk formaat je wilt hebben en in welke oplage. Je upload de afbeelding die je er op wilt hebben en je eigen promotiemateriaal wordt enkele dagen later al thuisbezorgd.

 Over de Auteur

Alles over verschillende soorten drukwerk, van reclame voor je bedrijf tot het opleuken van je woonkamer met je eigen foto's aan de muur.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo