FB pix Relatiegeschenken Bureauklokken - Artikelpost

Relatiegeschenken Bureauklokken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1210 | Aantal woorden: 393 | Datum: | 0 commentaar

Relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. Het is er weer de tijd voor. Veel bedrijven gaan naarstig op zoek naar iets waarmee ze hun relaties op een aangename maar vooral originele manier kunnen verrassen. Daarnaast moet het relatiegeschenk ook bruikbaar zijn. Als leverancier van relatiegeschenken heeft Relatiegeschenken Gullegever.nl veel mooie en handige relatiegeschenken.

Een relatiegeschenk wat het altijd goed doet is de bureauklok. Deze vindt op kantoor altijd wel een plekje en daarnaast kan de gever door het plaatsen van hun logo natuurlijk gratis reclame maken. Wanneer men aan een bureauklok als relatiegeschenk denkt, klinkt dat misschien in eerste instantie een beetje saai. Het is zo gewoontjes, denkt men dan al gauw. Mag het iets origineler?

Jazeker, dat mag. Gullegever.nl heeft naast de collectie gangbare bureauklokken met bedrukking ook een aantal speciale bureauklokken. Deze bureauklokken zijn specifiek voor een bepaalde bedrijfstak erg leuk om te geven. Voorbeelden zijn:

De wielvormige bureauklok –deze bureauklok is gemaakt voor de autobranche. Als autodealer is dit een prachtig relatiegeschenk om te geven. Maar ook is deze bureauklok het ideale cadeau voor een relatie die zelf weg is van auto’s.

Analoge klok in autostuur – ook dit bureauklok relatiegeschenk is ideaal voor de autobranche of autoliefhebbers.

LCD klok op waterenergie – bedrijven die bewust ondernemen, kunnen met deze bureauklok hun groene kan laten zien.

Klok in de vorm van een bloem – deze mooie bloemklok wordt vast door de dames erg gewaardeerd. Door de mooie kleur is het een klok die vrolijkheid brengt op kantoor.

U kunt onze hele collectie bureauklokken online bekijken. Mocht u meteen willen bestellen, dan is dat geen probleem. Dankzij ons online bestelsysteem heeft u binnen enkele minuten uw bestelling gedaan.

Meer relatiegeschenken zoals reclame pennen en stressballen vindt u op onze site. Wij heten wij u welkom bij Relatiegeschenken van Gullegever.nl!

 

Over de Auteur

Gullegever.nl is een webshop in Relatiegeschenken en promotiemateriaal. Behalve de bekende en populaire reclame pennen leveren wij ook vele andere relatiegeschenken. Onze klanten kunnen online de gehele bestelling uitvoeren en zelf aangeven wanneer ze de relatiegeschenken in huis wensen te hebben. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo