FB pix Relatiegeschenken - Artikelpost

Relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1262 | Aantal woorden: 308 | Datum: | 0 commentaar

Relatiegeschenken helpen bedrijven aan hun naamsbekendheid. Aan de ene kant worden relatiegeschenken ingezet om de – het woord relatiegeschenken zegt het al – relaties met klanten en partners te versterken. Door een mooi relatiegeschenk te geven nadat bijvoorbeeld een belangrijk project is afgerond, is dat een prachtige blijk van waardering naar de betrokken personen. Relatiegeschenken worden ook vaak rond de kerstdagen weggegeven en worden in dat geval vaak eindejaarsgeschenken genoemd.

Enkele voorbeelden van relatiegeschenken die ervoor dienen om relaties te versterken zijn badsets, golfsets, barbequesets, weerstations en klokken.

Een andere soort relatiegeschenken zijn de relatiegeschenken van promotionele aard. Hier is het geven van relatiegeschenken er niet zozeer op gericht om de relatie te versterken, maar gaat het meer om de naamsbekendheid van het bedrijf in kwestie te vergroten. Deze relatiegeschenken worden dan ook wel promotieartikelen genoemd.

Enkele voorbeelden van relatiegeschenken met reclame doeleinden zijn reclame pennen, potloden met opdruk, stressballen, bureauklokken, regenponcho en een bedrukt notitieboekje.

Leverancier van relatiegeschenken Gullegever.nl heeft zowel relatiegeschenken om echt als cadeau weg te geven als de promotionele relatiegeschenken. Bij Gullegever.nl kunnen bedrijven online eenvoudig hun bestelling plaatsen. Het logo of de tekst dat op de relatiegeschenken dient te komen, wordt tijdens de bestelling geüpload waarna men de bestelling kan afronden. Kijk voor meer informatie op de website van Relatiegeschenken Gullegever.nl.

 

Over de Auteur

Relatiegeschenken Gullegever.nl is leverancier van relatiegeschenken en kerstpakketten. De pen met logo, sleutelhangers, bureauklokken en nog meer bestelt u eenvoudig online op de website!

Reclame pennen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo