Relatiegeschenken - Artikel Post - Artikel Marketing

Relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Relatiegeschenken Gullegever.nl
Gezien: 918 | Aantal woorden: 308 | Datum: Tue, 11 Jan 2011 | 0 commentaar

Relatiegeschenken helpen bedrijven aan hun naamsbekendheid. Aan de ene kant worden relatiegeschenken ingezet om de – het woord relatiegeschenken zegt het al – relaties met klanten en partners te versterken. Door een mooi relatiegeschenk te geven nadat bijvoorbeeld een belangrijk project is afgerond, is dat een prachtige blijk van waardering naar de betrokken personen. Relatiegeschenken worden ook vaak rond de kerstdagen weggegeven en worden in dat geval vaak eindejaarsgeschenken genoemd.

Enkele voorbeelden van relatiegeschenken die ervoor dienen om relaties te versterken zijn badsets, golfsets, barbequesets, weerstations en klokken.

Een andere soort relatiegeschenken zijn de relatiegeschenken van promotionele aard. Hier is het geven van relatiegeschenken er niet zozeer op gericht om de relatie te versterken, maar gaat het meer om de naamsbekendheid van het bedrijf in kwestie te vergroten. Deze relatiegeschenken worden dan ook wel promotieartikelen genoemd.

Enkele voorbeelden van relatiegeschenken met reclame doeleinden zijn reclame pennen, potloden met opdruk, stressballen, bureauklokken, regenponcho en een bedrukt notitieboekje.

Leverancier van relatiegeschenken Gullegever.nl heeft zowel relatiegeschenken om echt als cadeau weg te geven als de promotionele relatiegeschenken. Bij Gullegever.nl kunnen bedrijven online eenvoudig hun bestelling plaatsen. Het logo of de tekst dat op de relatiegeschenken dient te komen, wordt tijdens de bestelling geüpload waarna men de bestelling kan afronden. Kijk voor meer informatie op de website van Relatiegeschenken Gullegever.nl.

 

Over de Auteur

Relatiegeschenken Gullegever.nl is leverancier van relatiegeschenken en kerstpakketten. De pen met logo, sleutelhangers, bureauklokken en nog meer bestelt u eenvoudig online op de website!

Reclame pennen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo